Tehnički kutak > Tuning skutera

malaguti F-15(petnest),karburator dellorto17.5(PHVA)

<< < (4/4)

igor.sb:

--- Citat: benelli - 08 Studeni, 2009, 18:09:14 ---e pa onda ne mozes reč da je to namjerno

--- Kraj citata ---

--- Citat: ---ne znam jel ovo namjerno...
--- Kraj citata ---

:toothy11:  :icon_thumright:

nigdje ne pise da je namjerno :toothy11:

kristijanSR70:

--- Citat: igor.sb - 08 Studeni, 2009, 19:10:25 --- :toothy11:  :icon_thumright:

nigdje ne pise da je namjerno :toothy11:

--- Kraj citata ---

piše piše

mario_f15:
e slusajte vi tunje...tko je taj tunje???
o cemu vi...tema je o karbu..haha :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
sto se tice karba:ja sam bio metio diznu 66 koju mi je dao tunjo igor ,dizna je bila bušena na otprilike 80..i zato je trokirao..
metio sam diznu 64 i bilo je bolje nije vise pljuvao gorivo na asupuh,,,
tunjo igor je vidio  da klipic ne stoji dobro,,al ja sam opet isao na to da probam oce raditi.....reko radilo je kod benellia a valjd ce i kod mene,,,,
al kod mene nece,jbg   ...

sto se tice vjeke ja sam pricao s vjekom i pitao ga da pita benellia jel moze karb na dva puta al u roku 7dana bit ce sve isplaceno,,,naravno vjeko je dogovorio sve....
sutra dan ja sam dobio karb ...a pare sam uplatio dan poslije.(jer je bio problem oko uplate)..tako da nesmatram da mi je benelli podvalio karb.....a jbg kod njega radilo kod mene neće..

razlog zbog kojeg ja i benelli nismo dogovarali o karbu je zato sto ja nisam imao sve novce i nisam uobce razmisljo da ces dat meni karb na dva puta da platim..tako da

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju