Tehnički kutak > Tuning skutera

mikuni vn20 problem sa manualnim čokom

<< < (2/3) > >>

gokiSP:
hmm onda je dizna vjerovatno ok(nije zastopana) al opet ne vjerujem da je velika..ako radi na bb-u ok trebalo bi i tebi  :dontknow: pogledaj ovaj kanaliz od zraka za cok da nije zastopan

pajo:

--- Citat: gokiSP - 04 Studeni, 2009, 18:35:52 ---hmm onda je dizna vjerovatno ok(nije zastopana) al opet ne vjerujem da je velika..ako radi na bb-u ok trebalo bi i tebi  :dontknow: pogledaj ovaj kanaliz od zraka za cok da nije zastopan

--- Kraj citata ---
pa neznam goki skinut ču ga opet ovih dana pa opet oprati da vidim jedino mi to preostaje a sad sam provijerio el čok od mikuni 16 radi a na 20-ci nije bilo vajde lako moguče da je nešto zaštopano??ma da sam ga nedavno kad sam stavljo radilicu čistio ali budem opet :icon_thumright:

gokiSP:
ja kad sam ga imao na sp-u isto mi nije radio cok (imao sam el.) cistio i cok diznu i kanal i opet nije radilo..sami cok je radio pa sam probao i direkt na aku spojit al opet nije radilo..na koliko ti je sarafic od zraka otvoren?

pajo:

--- Citat: gokiSP - 04 Studeni, 2009, 18:45:37 ---ja kad sam ga imao na sp-u isto mi nije radio cok (imao sam el.) cistio i cok diznu i kanal i opet nije radilo..sami cok je radio pa sam probao i direkt na aku spojit al opet nije radilo..na koliko ti je sarafic od zraka otvoren?

--- Kraj citata ---
e sad točno baš se ne siječam ali oko 1 do 1,5 krug odvrnut

gokiSP:
to je ok..probaj ocistit jos jednom maka sumnjam da ce nestat problem.. :sad1:  ja sam sobom nosio malo srafciger i prije paljenja zatvorim zrak do kraja i upali iz prve i kad upalli odvrnem natrag na krug i pol :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju