Općenito > Maxiskuteri

PM Tuning 4t auspuh

<< < (7/8) > >>

R@kija:
ja bi otiso kod nekog lastovcica npr. sa slikom rane na motoru i da napravi na pribliznom djelu ko i  na slici granu..ak ima vx npr. i odes tam s njim pokazes sliku ovaj proba slozit komplet granu i stavi protocni neki za probu pa ces vidjet..

gun_rider:
da je bilo napravit granu jedan cili krug oko motora...em šta imaš crash bar...i brateee...iša bi 200 s mista :glasses9: 300 iz zaleta... :toothy12:

R@kija:

--- Citat: gun_rider - 03 Prosinac, 2009, 23:18:15 ---da je bilo napravit granu jedan cili krug oko motora...em šta imaš crash bar...i brateee...iša bi 200 s mista :glasses9: 300 iz zaleta... :toothy12:

--- Kraj citata ---

vise se nebi mjerilo od 0-100,nego od 200 do 300 hahahah

ko i kod bibera u vidovcu hahahaha

Jandro:
sam slikaj granu , vidi koljena jel ima kakvih prije piganja velikog, izmjeri promjer grane i izmjeri radius tog piganja i to je tve sta ti treba da nest priblizno probas skemijat

da je imo netko blize meni taj spuh vec bi ja to odavno skopiro dok bi on negdje na kavi bio :D

209:
Tesko da ce itko napravit dobru kopiju tog auspuha. Sjetite se samo kopije PM-a za 2T. katastrofa.

Deckima iz PM-a je ocito broj jedan bilo funkcionalnost/performanse a dizajn je u drugom planu ako je uopce i bio bitan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju