Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji je ispušni sustav bolji?

<< < (6/7) > >>

dhorvat:

--- Citat: grbi128 - 07 Studeni, 2009, 10:04:37 ---to jest,ali opet trebalo bi ga razradit...ipak uzima novi skut..

--- Kraj citata ---

Po meni je najbolje razrađivati motor bez blokada i sa uštelanim fergazerom i prijenosom za bez blokada ali s time da se pazi na dodavanje gasa. Prvih 50 km max trećina gasa, nakon toga pola gasa sa trenutnim napucavanjima više gasa bez dugog držanje fol gasa i tako do 300 km. Nakon toga je razrađen  :laughing7:

Antares:
Ja isto mislim da bi bila bolja razrada bez blokada. Osobno sam svoj razrađivao s blokadama 1000km do prvog servisa. Neka prosječna max brzina kojom sam vozio je bila oko 42km/h. Rijetko kad sam išao max 50 jer je skuter ulazio dosta u okretaje, a opet išao je 50. Par puta sam ga na sljemenu do nekih 70km/h i 9000rpm-a napucao, al imao sam feeling kao da je to bilo baš mučenje za skuter.

Mislim da bi obična vožnja sa nekim gasom 1/3 ili do pola i bez ulaženje u neke okretaje bila čist ok za početnu razradu. Tu i tamo će se trebat stisnut zbog situacije u prometu i to će puno bolje biti na odblokiranom skuteru nego onom ograničenom na 50.

aerox4life:
Upravo zbog toga što blokade ne služe ničemu osim zakonu ću ih i skinuti.

SlowRider:
Kada stavite kit, da li onda stavljate blokade? Odgovor se sam namece koliko je pametno imati blokade.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 11 Studeni, 2009, 19:23:48 ---Kada stavite kit, da li onda stavljate blokade? Odgovor se sam namece koliko je pametno imati blokade.

--- Kraj citata ---

Ja bi jedino stavio blokadu na gas sajlu na cca 1/3 gasa. To je najzdraviji tip blokade za sve motore i odličan za razradu svake mašine  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju