Tehnički kutak > Tuning skutera

gume za skutače

<< < (4/10) > >>

Mr J:
Ma kupio sam skuter prije mjesec dana i napravio 1000km, a do tada je kod starog vlasnika bio u garazi... imao 7 500km kada sam ga kupio... Stvarno izgleda kao da je star 3 godine... :-)
Sada ce dobiti kilometrazu koju zasluzuje  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Lovre:

--- Citat: Mr J - 08 Rujan, 2006, 15:28:44 ---Ja imam orginal Michelin dexter gume, stare 8 godina i jos su u voznom stanju... Istina, zadnja je dosta losa ali po suhom drzi cestu...

Sada, trebao bi ih mijenjati pa me zanima gdje kupujete svoje?! Prednja bi mi mogla biti problematicna jer je 11.5" dok je straznja 12"...

--- Kraj citata ---

hehe tu san gumu ja ima na FXR-u nazad. to ne da je išlo u bok , nego ga nisi moga vatat po cesti.

bridgestone su jedine gume koje su udovoljile mojim potrebama  :glasses9:

Genesis051:
Ja se ne bi ni vozio na tim gumama (koje su stajale 7 godina)   :nono: , osim do prvog dućana s gumama, i do vulkanizera (ako nije na istoj adresi)... to ti je i porozno, i staro, i nema više "ugrađene" elastičnosti   :bom:  i ničega više nema...
Ako ti je stalo do sebe samog, napravi si uslugu, i hitno to promijeni... Ako nađeš u "Savi", onda ti je to oko 500 Kn obe... Pirelli (za mog Runner-a) su u proljeće bile cca 360 Kn ,   1  k o m a d)...
Ove druge gume ne znam cijene... ali ti glava nema cijene (koju stavljaš na skuter s takvim gumama)...

Mr J:

--- Citat: Genesis051 - 09 Rujan, 2006, 00:39:28 ---Ja se ne bi ni vozio na tim gumama (koje su stajale 7 godina)   :nono: , osim do prvog dućana s gumama, i do vulkanizera (ako nije na istoj adresi)... to ti je i porozno, i staro, i nema više "ugrađene" elastičnosti   :bom:  i ničega više nema...
Ako ti je stalo do sebe samog, napravi si uslugu, i hitno to promijeni... Ako nađeš u "Savi", onda ti je to oko 500 Kn obe... Pirelli (za mog Runner-a) su u proljeće bile cca 360 Kn ,   1  k o m a d)...
Ove druge gume ne znam cijene... ali ti glava nema cijene (koju stavljaš na skuter s takvim gumama)...

--- Kraj citata ---

Kao sto rekoh, namjeravam saad promijeniti gume, pa sam i pitao za ducan koji bi bio tako, povoljniji... i mislim uzeti savu mc29, zadovoljit ce moje potrebe umjereno kulturne voznje...

MMABEST:
Ako netko treba gumu imam ja za prodat, nova guma, Dunlop 120/90/12 dam je za 170 kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju