Ostalo > Svijet računala i mobitela

mixer...

<< < (5/8) > >>

Tomma:
Samo drop/drag!

speed:
vecina ljudi ne zna sta su remixi,a sta mixevi,

virtual dj je vise za zajebanciju i pustanje muzike doma i na nekom rockasu,vidjao sam i clubove koji u njemu pustaju,prijelazi izmedju pjesama su grozini,i ja sam sam krenuo raditi u njemu,nisam se dugo zadrzao na njemu,ali za neki ozbiljnji posao trazis bolje programe,za svoje mixeve cesto znam upotrijebiti i sam fruty loops, :icon_thumright:

Tomma:

--- Citat: speed - 04 Studeni, 2009, 21:58:12 ---vecina ljudi ne zna sta su remixi,a sta mixevi,

virtual dj je vise za zajebanciju i pustanje muzike doma i na nekom rockasu,vidjao sam i clubove koji u njemu pustaju,prijelazi izmedju pjesama su grozini,i ja sam sam krenuo raditi u njemu,nisam se dugo zadrzao na njemu,ali za neki ozbiljnji posao trazis bolje programe,za svoje mixeve cesto znam upotrijebiti i sam fruty loops, :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ispadnu grozni prijelazi kad ekipa nezna raditi....Ja znam dosta dj-a koji koriste VDJ Live,i VDJ je po meni jebeno dobar za pustanje live,samo treba znati...

speed:

--- Citat: Tomma - 05 Studeni, 2009, 00:57:48 ---Ispadnu grozni prijelazi kad ekipa nezna raditi....Ja znam dosta dj-a koji koriste VDJ Live,i VDJ je po meni jebeno dobar za pustanje live,samo treba znati...

--- Kraj citata ---
ja bi trebao pustati live u petak na vecer ;D

Tomma:

--- Citat: speed - 05 Studeni, 2009, 12:03:18 ---ja bi trebao pustati live u petak na vecer ;D

--- Kraj citata ---
U nekom klubu ili ovako privatno na nekoj zabavi,tulumu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju