Tehnički kutak > Tuning skutera

kupovina radilice

<< < (4/4)

Aleks:
Ja sam na CPI stavio minarelli radilicu, slučaj kao i tvoj. Uglavnom, morat ces kod tokara radit neku kajlu za pripasat magnet s jedne strane, a s druge ti treba minarelli variomat.
Jos k tome ti ne pase ni kvacilo alnasera vise, pa ga moras skinut i stavit distancer (prsten) na radilicu.

Uglavnom, ne isplati se ako neznas sta radis.  :toothy3:

E da, i bolcna na novoj radilici ti je 10mm, a tvoja je pretpostavljam 12mm, pa ti ni klip nece odgovarat.  :toothy12:

MaXoVaC:

--- Citat: Aleks - 02 Studeni, 2009, 21:24:45 ---Ja sam na CPI stavio minarelli radilicu, slučaj kao i tvoj. Uglavnom, morat ces kod tokara radit neku kajlu za pripasat magnet s jedne strane, a s druge ti treba minarelli variomat.
Jos k tome ti ne pase ni kvacilo alnasera vise, pa ga moras skinut i stavit distancer (prsten) na radilicu.

Uglavnom, ne isplati se ako neznas sta radis.  :toothy3:

E da, i bolcna na novoj radilici ti je 10mm, a tvoja je pretpostavljam 12mm, pa ti ni klip nece odgovarat.  :toothy12:

--- Kraj citata ---
da prevedemo... NISTA NECE ODGOVARAT..  :sad3:

White:

--- Citat: MaXoVaC - 02 Studeni, 2009, 21:29:37 ---da prevedemo... NISTA NECE ODGOVARAT..  :sad3:

--- Kraj citata ---

treba kupit minarelli blokove :toothy9: ::)

Chamo:
e oče mi prodat ko litru benzina za male pare, i oče to bit dovoljno???
e white ova radilica je ista ko tvoja,tak da mi ni tvoja nebi pasala...

MaXoVaC:

--- Citat: Chamo - 02 Studeni, 2009, 22:38:29 ---e oče mi prodat ko litru benzina za male pare, i oče to bit dovoljno???
e white ova radilica je ista ko tvoja,tak da mi ni tvoja nebi pasala...

--- Kraj citata ---
ja cu ti poklonit.... :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju