Tehnički kutak > Tuning skutera
kupovina radilice
Aleks:
Ja sam na CPI stavio minarelli radilicu, slučaj kao i tvoj. Uglavnom, morat ces kod tokara radit neku kajlu za pripasat magnet s jedne strane, a s druge ti treba minarelli variomat.
Jos k tome ti ne pase ni kvacilo alnasera vise, pa ga moras skinut i stavit distancer (prsten) na radilicu.
Uglavnom, ne isplati se ako neznas sta radis. :toothy3:
E da, i bolcna na novoj radilici ti je 10mm, a tvoja je pretpostavljam 12mm, pa ti ni klip nece odgovarat. :toothy12:
MaXoVaC:
--- Citat: Aleks - 02 Studeni, 2009, 21:24:45 ---Ja sam na CPI stavio minarelli radilicu, slučaj kao i tvoj. Uglavnom, morat ces kod tokara radit neku kajlu za pripasat magnet s jedne strane, a s druge ti treba minarelli variomat.
Jos k tome ti ne pase ni kvacilo alnasera vise, pa ga moras skinut i stavit distancer (prsten) na radilicu.
Uglavnom, ne isplati se ako neznas sta radis. :toothy3:
E da, i bolcna na novoj radilici ti je 10mm, a tvoja je pretpostavljam 12mm, pa ti ni klip nece odgovarat. :toothy12:
--- Kraj citata ---
da prevedemo... NISTA NECE ODGOVARAT.. :sad3:
White:
--- Citat: MaXoVaC - 02 Studeni, 2009, 21:29:37 ---da prevedemo... NISTA NECE ODGOVARAT.. :sad3:
--- Kraj citata ---
treba kupit minarelli blokove :toothy9: ::)
Chamo:
e oče mi prodat ko litru benzina za male pare, i oče to bit dovoljno???
e white ova radilica je ista ko tvoja,tak da mi ni tvoja nebi pasala...
MaXoVaC:
--- Citat: Chamo - 02 Studeni, 2009, 22:38:29 ---e oče mi prodat ko litru benzina za male pare, i oče to bit dovoljno???
e white ova radilica je ista ko tvoja,tak da mi ni tvoja nebi pasala...
--- Kraj citata ---
ja cu ti poklonit.... :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju