Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa pregrijavanjem skutera
Zeljac:
sory sta sam vise dosadan oko pregrijavanja ali mi nije jasno zasto se moja srka pregrijava sve radi vodena je nova ozraceno sve termostat radi kiler nije zastopan ni da ima nekog smeca u celindru pa da ide tesko sve u redu ludd sam vise bojim se vozit vodenu ne smije taknut gori kiler takoder malo mi je to pree toplo a prije sam se cjeli dan znao vozit da kazaljka ne bi se ni cenat podigla jbt stvarno molim jel zna ko sta ili da se vozim ovako jedino sta mi je sumljivo to je struja sat ali ne vjerujem :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
sax:
--- Citat: Zeljac - 01 Studeni, 2009, 22:04:50 ---sory sta sam vise dosadan oko pregrijavanja ali mi nije jasno zasto se moja srka pregrijava sve radi vodena je nova ozraceno sve termostat radi kiler nije zastopan ni da ima nekog smeca u celindru pa da ide tesko sve u redu ludd sam vise bojim se vozit vodenu ne smije taknut gori kiler takoder malo mi je to pree toplo a prije sam se cjeli dan znao vozit da kazaljka ne bi se ni cenat podigla jbt stvarno molim jel zna ko sta ili da se vozim ovako jedino sta mi je sumljivo to je struja sat ali ne vjerujem :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
ovakvih problema sam ja imao na SF2,zacepio mi se auspuh,to je jos bio orginal
CoK:
--- Citat: sax - 02 Studeni, 2009, 07:44:00 ---ovakvih problema sam ja imao na SF2,zacepio mi se auspuh,to je jos bio orginal
--- Kraj citata ---
potpis,ali on ima rezonantni...al nebi bilo lose prekontrolirat al nisam vidio ni jednog da se zastopao jos...provjeri just in case
Zeljac:
ne vjerujem zato jer ide dobro ne gusi se sig nije u spuhu ne vjerujem , bas sam gledo jel ima onu blokadu nema a u kruskici nema nista to nije molim neke druge prjeddloge hvala :notworthy:
vanjossi:
samo da se nadovezem za vodenu, ja nabavljam novu za 70 kn kompletnu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju