Općenito > Slike i filmovi o skuterima
kreten!!
luna500rr:
10s do 50 :toothy12:
Tako ide svaki drugi baotian, brzi je stunt_masterov silverstone, samo nema takvu krajnju :o
MaXoVaC:
--- Citat: luna500rr - 03 Studeni, 2009, 16:05:19 ---10s do 50 :toothy12:
Tako ide svaki drugi baotian, brzi je stunt_masterov silverstone, samo nema takvu krajnju :o
--- Kraj citata ---
sad ipak ide malo bolje....stavljena je gljiva,dizna 88,7.0 rolice,kvacilo od pezoa trekkera i protocni spuh.......i ide mozda 8-9 sek do 50 sve zavisi.....ima i moj frend silverstona seriskog bez blokada nebi ga isus pretjerao preko 70....zato je jak uzbrdo al nema neko ubrzanje.....jel brza tvoja luna?? :toothy10:
luna500rr:
--- Citat: MaXoVaC - 03 Studeni, 2009, 17:37:19 ---sad ipak ide malo bolje....stavljena je gljiva,dizna 88,7.0 rolice,kvacilo od pezoa trekkera i protocni spuh.......i ide mozda 8-9 sek do 50 sve zavisi.....ima i moj frend silverstona seriskog bez blokada nebi ga isus pretjerao preko 70....zato je jak uzbrdo al nema neko ubrzanje.....jel brza tvoja luna?? :toothy10:
--- Kraj citata ---
Da u ubrzanju, muci je krajnja, remen mi istrosen, tek jucer saznao :toothy12:
MaXoVaC:
--- Citat: luna500rr - 03 Studeni, 2009, 21:26:02 ---Da u ubrzanju, muci je krajnja, remen mi istrosen, tek jucer saznao :toothy12:
--- Kraj citata ---
heh...kolko idu vase lune...po njenom cajgeru?..
kod nas se taj motor zove sprint extacyl....tako nekako.....i ide 78 kmh.... :binkybaby:
PanTheR_oo7:
--- Citat: MaXoVaC - 03 Studeni, 2009, 21:56:24 ---heh...kolko idu vase lune...po njenom cajgeru?..
kod nas se taj motor zove sprint extacyl....tako nekako.....i ide 78 kmh.... :binkybaby:
--- Kraj citata ---
u BiH SPRINT, u HR LUNA :D a jedno te isto :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju