Općenito > Generalno o skuterima

Što je motor a što je skuter

<< < (2/5) > >>

eladio:
skuter je oblik sasije !

mjenjac zaboravite jer recimo vespa (PX) , mama i tata svih skutera , je odrasla na mjenjacu  :icon_biggrin:

mjenjac , ili agregat, to zaboravite, ionako je buducnost u struji  :icon_biggrin:

Faba:

--- Citat: eladio - 01 Studeni, 2009, 18:58:08 ---skuter je oblik sasije !

mjenjac zaboravite jer recimo vespa (PX) , mama i tata svih skutera , je odrasla na mjenjacu  :icon_biggrin:

mjenjac , ili agregat, to zaboravite, ionako je buducnost u struji  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

nadam se da nece jos bar 5 godina  :sad3:

dhorvat:
ponavljam. Skuter je oblik karoserije odnosno šasije.

CVT odnosno mehanički mjenjač je konstrukcija prijenosa, ništa više.

S druge strane svi dvokotači ispod 50 kubika po zakonu su mopedi, iznad te kubikaže su sve motocikli.

E sad, drugo je to kaj "bajkeri" ne puštaju skutere unutra. To su seljačine i možemo lagano reć i u neku ruku "rasisti". Isto ima bahatih motorista kako ima i bahatih skuteraša. Motor ne čini čovjeka, nego on sam!  :nono:

Lako je nekoj budali iskeširat 15 soma eura koje mu je dao tatica i dođe samo na susret koji mu je 500 metara od kuće a možda ni nezna vozit motor. S druge strane ima par nas koji smo proputovali pola Hrvatske sa skuterom i to čak i sa 50 kubika. I mi kao nismo motoristi, a tatin sinčić je   :dontknow:  :angry7:

giannelli:
to su seljaci, bit motohappeninga je druzenje zajebansija sto vise to bolje i nek je dzabe. :D osim hrane i pica.

evo ovdje npr vidimo clana aeroxtuning kako je na samom pocetku kolone motodjira sa skutercicem.  :laughing7:

istipa622:
ja sam cuo da ovi pravi bajkeri da tako kažem zovu motorom sve ono šta se na mjestu može zavrtiti u iber okretaje a da ne krene sa mjesta  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju