Općenito > Generalno o skuterima

Što je motor a što je skuter

<< < (4/5) > >>

paprikash:
a zasto ga ne bi trebali pustiti skuter na motorijadu??????  ???

kad se sjetim jedne zgode,prije jedno 4 godine u gradcu kad sam bio kod dide,kad je jedan lik kupio novog malaguti drakona,to je 50cc naked,i (kako vidim na netu) razvija 2-2.5 ks hehe

i sad on nas pita kakav je a? a si kazu dobar,ja kazem al zvuci ko skuter (hehe,tad sam imao 13 god,i tek bio dobio peugeota)
a njegov frend,koji je inace vozio tatinog beverlia 250,kaze pa to i jest skuter,kad je 50cc hahhahahaha  :toothy9:

i nikad im nisam rekao sto se smijem

VoRdA_NRG_MC3:
ma daj to su gluposti sto nepustaju skutere na moto susrete... kolko sam puta ja bia s svojim i nikad problema...
njima je u interesu da skupe sto vise para od nas bikera na cugu i hranu, i da se sto bolje provedu...

tako je bilo problema i kod nas u moto klubu, neki clanovi su srali o tome kako skuteri mogu u moto klub i kad se ide po moto susretima moraju nas pratit kolko mi mozemo ici km/h...onda se lijepo raspravilo kako ti likovi koji seru o skuterima provozaju se 2 puta u cjeloj sezoni i dodu samo na nas moto susret motorom, a ja koji imam skuter vozam se svaki dan i ove godine sam bio na 14 motorijada...tako da ima tih bikera s motorima koji znaju srat, a skuteri su vise od njih na cesti......

gix 200 ccm:
Ne znam ni sam sto sam mislio kad sam postavio ovu temu. Neke jasne definicije nema ni u zakonu ni među ljudima, samo mislim da se kod skutera i motora ne bi trebao gledati prijenos već ciklistika ili recimo veličina kotača, jer ja se se sa beverlyem nagnem kao i svatko na nekom velikom motoru, a probao sam sa trekkerom i dan danas ga sastavljam nakon toga.

gix 200 ccm:

--- Citat: gix 200 ccm - 03 Studeni, 2009, 22:20:46 ---Ne znam ni sam sto sam mislio kad sam postavio ovu temu. Neke jasne definicije nema ni u zakonu ni među ljudima, samo mislim da se kod skutera i motora ne bi trebao gledati prijenos već ciklistika ili recimo veličina kotača, jer ja se se sa beverlyem nagnem kao i svatko na nekom velikom motoru, a probao sam sa trekkerom i dan danas ga sastavljam nakon toga.

--- Kraj citata ---
Nadam se da me sad nece napast svi vlasnici pedesetica. Volim ja i pedesetice :help:

mrcina:

--- Citat: gix 200 ccm - 03 Studeni, 2009, 22:20:46 ---Ne znam ni sam sto sam mislio kad sam postavio ovu temu. Neke jasne definicije nema ni u zakonu ni među ljudima, samo mislim da se kod skutera i motora ne bi trebao gledati prijenos već ciklistika ili recimo veličina kotača, jer ja se se sa beverlyem nagnem kao i svatko na nekom velikom motoru, a probao sam sa trekkerom i dan danas ga sastavljam nakon toga.

--- Kraj citata ---
gix pogledaj prometnu i onda pametuj.

u zakonu je točna definicija mopeda i motocikla i nigdje se ne spominju skuteri.

ako gledaš onda ni trikeri sa vw makinom nisu motori.

atv nije motor.

zakonom je sve rečeno a oni koji raščlanjuju moto zajednicu na manje vrijedne i više vrijedne ne spadaju u tu porodicu, to su obični seljaci koji nikad nisu bili na međunarodnim motohepeninzima gdje dođe ista količina i motora i tzv. skutera i ne radi se nikakva raščlandba po variomatima ili mjenjačima več po iskustvu i neiskustvu .

ovaj na skuteru isto može sve raditi kao i ovaj na velikom motoru tako da iskustvo sve govori a ne ono što ti voziš ili što ti je pod guzicom.

oni koji rade raščlandbe na ove i one nespadaju među prave bajkere več su to provokatori i neznalice tj. balkansko smetje .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju