Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna vision again
ChRiStIaN:
Eto danas je mali bil na svom prvom servisu na 300 kilometara...sve su decki odlicno napravili samo kaj mi je lik previse digo ler gas pa ponekad zna krenut malo na leru...krajnja je super...stavili su samo brzi CDI i ide kaj sam ga natjero 75 a iso bi cak i jos da mi nije zasmetao autek...al me nekaj jako muci...ima zvuk kad krece ko da mu se neda ic...vuce se na startu ko magla...pa da vas pitam s cim da to rijesim? mislil sam stavit malo tvrđe federe kuplunga, stavit bijeli centralni i gram ili dva lakše rolice...kaj mislite?
P.A.L.A.C:
lool, 2 g lakse rolice na full serijalu :happy6: :happy6:
Mr J:
probaj sa tvrdjim oprugama na kuplungu, Denso svjecicom W27 sada ne znam je li kratki ili dugi navoj...
i to bi trebalo poboljsati start...
Broken:
Gle nemoj ocekivat sad nesto od tih federa, motoru opcenit fali snage za start i krajnju... Kako je J rekao, tvrde federe spobaj stavit i pola grama lakse rolice, pa vidi, ali ako je motor nov nemoj ga odma mučit.. Pusti da on odradi svoje a ti se vozi i onda palako kreni sa stavljanjem nekih djelova... Eto moj savjet...
eladio:
--- Citat: KicHo7 - 11 Lipanj, 2007, 15:32:42 ---Eto danas je mali bil na svom prvom servisu na 300 kilometara...sve su decki odlicno napravili samo kaj mi je lik previse digo ler gas pa ponekad zna krenut malo na leru...krajnja je super...stavili su samo brzi CDI i ide kaj sam ga natjero 75 a iso bi cak i jos da mi nije zasmetao autek...al me nekaj jako muci...ima zvuk kad krece ko da mu se neda ic...vuce se na startu ko magla...pa da vas pitam s cim da to rijesim? mislil sam stavit malo tvrđe federe kuplunga, stavit bijeli centralni i gram ili dva lakše rolice...kaj mislite?
--- Kraj citata ---
zvuk? filter zraka?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju