Tehnički kutak > Garaža
garage
2TDottore:
tpr je preslab....imam doma jedan mhr team i jedan polini evo....nek si bira koji oce pa bumo mu to slozili pa nek se veseli.... :laughing7:
dino_sk:
--- Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2009, 14:34:18 ---tpr je preslab....imam doma jedan mhr team i jedan polini evo....nek si bira koji oce pa bumo mu to slozili pa nek se veseli.... :laughing7:
--- Kraj citata ---
kad si vec tako velikodusan , ak imas koji base zaribani za donirat tu sam :D
e rakija , daj mi reci od ceg si tu gumu uzeo između prirubnice i karba , meni treba takva :D sam jos nisam nasao ( iskreno nisam ni trazio )
R@kija:
--- Citat: dino_sk - 12 Prosinac, 2009, 14:32:40 ---skuter ceka preobrazaj u LC i tpr-a :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
ma daj jbt lc..onda kiler crijeva sta ce mi to samo ce bit tezi...brijo sam odma kupit evolution ali nisam mogo odbit ovu dottoreovu nepoderivu mhr replicu
R@kija:
--- Citat: dino_sk - 12 Prosinac, 2009, 14:44:23 ---kad si vec tako velikodusan , ak imas koji base zaribani za donirat tu sam :D
e rakija , daj mi reci od ceg si tu gumu uzeo između prirubnice i karba , meni treba takva :D sam jos nisam nasao ( iskreno nisam ni trazio )
--- Kraj citata ---
ima due+ hahah
od kilera od auta!!
dino_sk:
--- Citat: rakitje00 - 12 Prosinac, 2009, 14:45:50 ---
od kilera od auta!!
--- Kraj citata ---
znas mozda koji je unutarnji fi ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju