Tehnički kutak > Garaža

garage

<< < (19/26) > >>

2TDottore:
tpr je preslab....imam doma jedan mhr team i jedan polini evo....nek si bira koji oce pa bumo mu to slozili pa nek se veseli.... :laughing7:

dino_sk:

--- Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2009, 14:34:18 ---tpr je preslab....imam doma jedan mhr team i jedan polini evo....nek si bira koji oce pa bumo mu to slozili pa nek se veseli.... :laughing7:

--- Kraj citata ---
kad si vec tako velikodusan , ak imas koji base zaribani za donirat tu sam :D

e rakija , daj mi reci od ceg si tu gumu uzeo između prirubnice i karba , meni treba takva :D  sam jos nisam nasao ( iskreno nisam ni trazio )

R@kija:

--- Citat: dino_sk - 12 Prosinac, 2009, 14:32:40 ---skuter ceka preobrazaj u LC i tpr-a   :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

ma daj jbt lc..onda kiler crijeva sta ce mi to samo ce bit tezi...brijo sam odma kupit evolution ali nisam mogo odbit ovu dottoreovu nepoderivu mhr replicu

R@kija:

--- Citat: dino_sk - 12 Prosinac, 2009, 14:44:23 ---kad si vec tako velikodusan , ak imas koji base zaribani za donirat tu sam :D

e rakija , daj mi reci od ceg si tu gumu uzeo između prirubnice i karba , meni treba takva :D  sam jos nisam nasao ( iskreno nisam ni trazio )

--- Kraj citata ---

ima due+ hahah

od kilera od auta!!

dino_sk:

--- Citat: rakitje00 - 12 Prosinac, 2009, 14:45:50 ---

od kilera od auta!!

--- Kraj citata ---
znas mozda koji je unutarnji fi ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica