Tehnički kutak > Garaža

garage

<< < (9/26) > >>

R@kija:

--- Citat: sven_vx - 14 Studeni, 2009, 16:18:08 ---bas sam mislio doletit danas do tebe po ono ulje,ali mi je crko akumulator i nemogu upalit motor...j****ti 4t bez kurble... :angry9:

--- Kraj citata ---

pa spoji ga na kablove..od auta aku i spoji..

sven_vx:

--- Citat: rakitje00 - 14 Studeni, 2009, 16:19:41 ---pa spoji ga na kablove..od auta aku i spoji..

--- Kraj citata ---
pa to mi jedino i ostaje,ali nemogu nikak nabavit akumulator od auta...tj mogu,ali kod stare na golfu ima neki zajebani postupak skidanja a sa tim mi se neda drkat...jedino moram pricekat frenda da dode sa kablovima da spojimo i da upalim pa neka radi...moram i vidjet dali uopce funkcionira vodena kad sam slozio to...

sve u svemu ak si sutra slobodan cu doletit sigurno ako ce vrijeme bit ok,pa da to ozracimo kak treba... :icon_thumright:

aprilia area 51:
skut ti je predobar i izgled i set up...sam zanima me vidio sam to na vecini skutera ta crvena spagica ili sta je vec cemu to sluzi??' ???

sfreak:

--- Citat: aprilia area 51 - 14 Studeni, 2009, 16:41:08 ---skut ti je predobar i izgled i set up...sam zanima me vidio sam to na vecini skutera ta crvena spagica ili sta je vec cemu to sluzi??' ???

--- Kraj citata ---

killswitch, kad se odvoji motor se gasi...

R@kija:

--- Citat: sven_vx - 14 Studeni, 2009, 16:22:24 ---pa to mi jedino i ostaje,ali nemogu nikak nabavit akumulator od auta...tj mogu,ali kod stare na golfu ima neki zajebani postupak skidanja a sa tim mi se neda drkat...jedino moram pricekat frenda da dode sa kablovima da spojimo i da upalim pa neka radi...moram i vidjet dali uopce funkcionira vodena kad sam slozio to...

sve u svemu ak si sutra slobodan cu doletit sigurno ako ce vrijeme bit ok,pa da to ozracimo kak treba... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

moze javi sutra...

--- Citat: aprilia area 51 - 14 Studeni, 2009, 16:41:08 ---skut ti je predobar i izgled i set up...sam zanima me vidio sam to na vecini skutera ta crvena spagica ili sta je vec cemu to sluzi??' ???

--- Kraj citata ---

tnx  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju