Tehnički kutak > Garaža
garage
CoK:
*eben setup :icon_thumright:
moram priznat da imate *ebenu konobaricu u birtiji,svaka cast na skuteru...i konobarici ::)
dhorvat:
E moja Rakijo :drunken_smilie:
Uzalud ti trud kad ti motor sa svim ti "kemikalijama" ne može pobjeć tehnološkom čudu od Stage II auspuha sa 50000 km :frajer:
Daj to naštelaj već jednom kak se spada jer to mora ić da ga j#beš :dontknow: Mani se ćoravog posla i ovog dottorea, on je van konkurencije :icon_tongue:
R@kija:
--- Citat: CoK - 23 Prosinac, 2009, 19:37:22 ---*eben setup :icon_thumright:
moram priznat da imate *ebenu konobaricu u birtiji,svaka cast na skuteru...i konobarici ::)
--- Kraj citata ---
dobit ces jednu sliku mog skutera i nje hahahahah
--- Citat: dhorvat - 23 Prosinac, 2009, 19:46:18 ---E moja Rakijo :drunken_smilie:
Uzalud ti trud kad ti motor sa svim ti "kemikalijama" ne može pobjeć tehnološkom čudu od Stage II auspuha sa 50000 km :frajer:
Daj to naštelaj već jednom kak se spada jer to mora ić da ga j#beš :dontknow: Mani se ćoravog posla i ovog dottorea, on je van konkurencije :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
videl sam kak ti nemogu pobjec hahahah
čemu štelajnje kad postoji alkohol!!!!
taj dan sam doso doma u 5 ujutro mrtav a u 11 na meet hahahah nisam stigo jbt..kupio sam dell 21 i svasta za štelovanje pa ce da se igra malo!!
CoK:
--- Citat: rakitje00 - 23 Prosinac, 2009, 19:57:06 ---dobit ces jednu sliku mog skutera i nje hahahahah
videl sam kak ti nemogu pobjec hahahah
čemu štelajnje kad postoji alkohol!!!!
taj dan sam doso doma u 5 ujutro mrtav a u 11 na meet hahahah nisam stigo jbt..kupio sam dell 21 i svasta za štelovanje pa ce da se igra malo!!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
R@kija:
evo nes novo...kupljen je malossi mhr racing kit...trebal bi doc oko nove godine tu kod nas ak bu sve po planu...
kupljena je bočna buzzeti,podizac amortizera s6 karbonski,s6 termometar...i da dellorto 21 sam kupio...
jos kiler radilicu i pumpu..neke sitnice sa sipa i bit ce do proljeca na kotacima valjda...
eeo slike malo hahah;
uj#bo sam deklo pa ga moram dat plastificirat..a i felge bi trebo al bum videl...
hahahahha da samo znate kaj sam od ručki od brenzi anpravil...one s6 il koje su nula hahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju