Tehnički kutak > Napravi sam
hladni sprej
Mrle Mrki:
--- Citat: flomo - 06 Siječanj, 2010, 14:50:40 ---dal pomaze onaj sprej sto koriste na utakmicama kad ze igrac ozljedi ovaj dode i nasprica..isto fino hladi..mislim dal bi to bilo to
--- Kraj citata ---
on ti u stvari ne hladi, nego sadrzi mentu koja ti daje osjecaj hladnoce. koristio sam ga ja dok sam treniro i da hladi tako jako ostaje ti od spreja poslje bijelo. inace se taj sprej zove deep freeze
Iwo SR Tuono:
da nije deep relief :toothy12: :toothy12:
pa blokove zagriješ s onim fenom (bio u lidlu za 75kn ima mjesec dana, ima ih u bauhausu isto), a ležajeve i radilicu u duboko i to je to
a za wurthow sprej bi trebalo vidjet u PKLu na martinkovcu, oni imaju dosta toga od wurtha
Mrle Mrki:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Veljača, 2010, 16:42:10 ---da nije deep relief :toothy12: :toothy12:
pa blokove zagriješ s onim fenom (bio u lidlu za 75kn ima mjesec dana, ima ih u bauhausu isto), a ležajeve i radilicu u duboko i to je to
a za wurthow sprej bi trebalo vidjet u PKLu na martinkovcu, oni imaju dosta toga od wurtha
--- Kraj citata ---
deep relief je krema, a deef freeze je sprej. :lolboljesuti:
zvonkec92:
Dizem temu iz groba, di u ZG ima za kupit tih sprejeva al ne ovaj za sportske ozljede vec bas sprej za hladit lezajeve kaj hladi debelo u minus tip ovaj sa linka
https://www.liqui-moly.hr/proizvodi/cold-spray/
Lezz22:
Ja sam plin za upaljace u par navrata koristio za hladjenje lezajeva jer nisam mogao naci taj sprej i zamrznu se isto kao i sa tim sprejem, kolko je pametno neznam ali nije nastetilo lezajevima ni najmanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju