Općenito > Propisi
Pitanje za M kat.
Nikon:
neznan mislin da je za motore vazno da je zalipljena na vanjskoj strani di je vidljiava. .nisu definirali jel mora bit naprid ili nazad ili sastrane ^^
Punisher:
--- Citat: Nikon - 11 Lipanj, 2007, 17:49:42 ---neznan mislin da je za motore vazno da je zalipljena na vanjskoj strani di je vidljiava. .nisu definirali jel mora bit naprid ili nazad ili sastrane ^^
--- Kraj citata ---
Samo da je vidljiva :icon_thumright:
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 11 Lipanj, 2007, 10:03:58 ---Znači sve si rekao sam - da, vrijedi isto tako i za mopede.
P.S. Meni jučer istekao status mladog vozača i danas idem produžiti vozačku i 'skinuti' blokade :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma ti si ja mislin nešto falija.Je tebi isteka status mladog vozača i smiš vozit od 23 do 5 bla bla bla ali o kakvoj blokadi govoriš????To nema veze s pravilnikom mladi vozač i s istjecanjem istoga.Skuter od 50ccm mora imati blokadu bio ti mladi vozač ili ne bio,blokada uvik mora bit
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 11 Lipanj, 2007, 19:21:00 ---
--- Citat: Punisher - 11 Lipanj, 2007, 10:03:58 ---Znači sve si rekao sam - da, vrijedi isto tako i za mopede.
P.S. Meni jučer istekao status mladog vozača i danas idem produžiti vozačku i 'skinuti' blokade :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma ti si ja mislin nešto falija.Je tebi isteka status mladog vozača i smiš vozit od 23 do 5 bla bla bla ali o kakvoj blokadi govoriš????To nema veze s pravilnikom mladi vozač i s istjecanjem istoga.Skuter od 50ccm mora imati blokadu bio ti mladi vozač ili ne bio,blokada uvik mora bit
--- Kraj citata ---
Ma krivo si me skužio. :laughing7:
To što sam rekao da idem 'skinuti blokade' (vidiš da je pod navodnicima) sam mislio baš na to da smijem voziti i po noći :laughing7: :icon_thumright:
aeroman:
Jer naljepnicu nebi trebalo samo pokazat policiji,meni je ispod sica i nije nikad bilo problema :dontknow: Gadno mi zalijepit naprijed a i brzo se oguli.Ove nove naljepnice su mi lijepše čak se i uklapaju na neke skutere.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju