Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage 6 CNC
ichko:
http://www.sip-scootershop.com/EN/wwimages/74c6d547-1653-4b20-9da0-c9cf0621a7c9.jpg
Znam da je vise puta pricano o ovome, al za svaki slucaj da konacno ispitam da ne bacim pare bezveze... Znam da je laksa dosta od seriskom ventilatora jer je plastica, i nema krilca, sto su joj pomalo i nedostatak... E sad dali se taj nedostatak moze nadoknaditi busenim deklom, tj dali ce mi se pregrijavati prenos sa njom i dali se na kraju krajeva to uopste isplati uzimati, ne racunam sad da ce bolje ici ali ako ce biti malo lakse radilici i ako ce se bolje razvrtavati mozda se i isplati dati 15-ak eura.... Sta mislite, znaci da ili ne i zasto molio bih da ne bacam te pare ako mi ne treba... :)
SlowRider:
Nemam iskustva sa tom Stage6 remenicom, ali isprobao sam Malossi ventilvar i osjetno laksi TOP-ov ventilator, razlika se ne osjeti :dontknow:
isto tako kada skinem i kuplung anlasera koji je prilicno "tezak".
Vjerojatno se te promjene osjete na vrlo visokim okretajima i tu dolazi najvise do izrazaja.
speed:
--- Citat: SlowRider - 30 Listopad, 2009, 23:30:42 ---Nemam iskustva sa tom Stage6 remenicom, ali isprobao sam Malossi ventilvar i osjetno laksi TOP-ov ventilator, razlika se ne osjeti :dontknow:
isto tako kada skinem i kuplung anlasera koji je prilicno "tezak".
Vjerojatno se te promjene osjete na vrlo visokim okretajima i tu dolazi najvise do izrazaja.
--- Kraj citata ---
dolazi do izrazaja kad imas cistokrvni midrace pa prema high endu,sve ispod nije potrebno
SlowRider:
uostalom, ta stvar sluzi za drag race i nemas nikakvog aktivnog hladjenja u prijenosu, sto je potrebno ako se duze vozis.
aeroxtuning:
Marketinski trik,taj cnc sluzi da ti uzme 15 eura iz spaga,kao i nemaju broj njihovih proizvoda....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju