Tehnički kutak > Tuning skutera
Kad se zagrije gasi se!!!
Fare:
Posto sam novi ovdje prvo da vas sve pozdravim. A sad na pitanje! Kupio sam Peugeot trekker 98g s kitom 70 koji nije htio upaliti. Posto se ponesto razumijem u 2-taktne masine uspio sam ga pokrenuti i i ide ko prava zvjer, ali sad se pojavio drugi problem koji jos nisam uspio skuzit. Nakon oko 5 km voznje kad se masina zagrije jednostavno se ugasi. Svjecica je nova, kabal novi, iskra fantasticna, gorivo dobiva. Cim se malo ohladi opet upali na zub i ide ko vrag par kilometara pa opet isto.
Pomozite!!!!!!!!
DUBrawa:
vjerojatno prekuha jel nije dobro hlađenje.....
Fare:
Nije mi jasno zbog cega? Ima zracno hladenje i sve je dobro namjesteno, jedino sto sam primjetio da se dekl jako grije tamo gdje je radilica. Jel tamo kvacilo ili?
eladio:
pregrije se, sam si rekao..
treba provjeriti da li dobiva zraka s ventilatora, imam feeling da je tu negdje problem :icon_scratch:
DUBrawa:
ja isto... I meni se je činilo da se moj baotian dobro hladi dok se nije rastopilo sve od klipa do ventila glave i cilindra.... :toothy3: :toothy12: . Tebi se bar ugasi.. Da se je moj ugasio ohladio bi se i to je to....hehe ma ja ti kažem nešto sa ventilatorom je i tim djelom....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju