Ostalo > Sportski kutak

dinamo izgubio bodove u europi

<< < (2/6) > >>

eladio:
Nazalost uvjek je bilo "trulih jabuka" , i tako je i vani, u njemackoj, francuskoj, i td..

Ali nazalost kod nas ti scenariji nisu od "pokoje trule jabuke" , vec ih ima jako puno trulih, to nije 1% , vec preko 10% a neki put mi se cini cak preko 50% , to je moja slobodna procjena kad uzmem odredjenu manifestaciju ..
i nazalost taj "smrad" su i vani osjetili..

da to ne mora biti tako , dokazuju navijaci na rukometnim, hokejaskim i drugim natjecanjima...
tako da kuzim sta oces reci,
ali namjerno sam ovako strog jer me sram neki puta tko sam i gdje zivim kad vidim takve neke stvari  :angry7:
nemamo izbora, stvar se treba poceti "sjeci u korjenu" i amen
..kaznjavajmo klubove, nek se pocnu prekidati utakmice, pa ako treba i ako dodje do toga, izbacimo takve klubove iz prve lige (iz europe su nas ionako poceli izbacivati, dok smo se sami izbacili sa SPa ) , a same hulice ne u zatvor na odmor vec na goli otok  :dontknow:

ja sam za drakonske mjere  :redface:

GUGY:
Treba uvest kazne od minimalno 5 godina na golom otoku i da vidite kak budu svi mirno sjedili i trebili špice u zubima ko da su na seoskoj utakmici Debeli protiv Mršavih!

3alfa3:
Prilagodit zakonodavstvo i kazne i primjenit engleski recept.

duje87:

--- Citat: eladio - 30 Listopad, 2009, 13:15:53 ---Nazalost uvjek je bilo "trulih jabuka" , i tako je i vani, u njemackoj, francuskoj, i td..

Ali nazalost kod nas ti scenariji nisu od "pokoje trule jabuke" , vec ih ima jako puno trulih, to nije 1% , vec preko 10% a neki put mi se cini cak preko 50% , to je moja slobodna procjena kad uzmem odredjenu manifestaciju ..
i nazalost taj "smrad" su i vani osjetili..

da to ne mora biti tako , dokazuju navijaci na rukometnim, hokejaskim i drugim natjecanjima...
tako da kuzim sta oces reci,
ali namjerno sam ovako strog jer me sram neki puta tko sam i gdje zivim kad vidim takve neke stvari  :angry7:
nemamo izbora, stvar se treba poceti "sjeci u korjenu" i amen
..kaznjavajmo klubove, nek se pocnu prekidati utakmice, pa ako treba i ako dodje do toga, izbacimo takve klubove iz prve lige (iz europe su nas ionako poceli izbacivati, dok smo se sami izbacili sa SPa ) , a same hulice ne u zatvor na odmor vec na goli otok  :dontknow:

ja sam za drakonske mjere  :redface:

--- Kraj citata ---

drakonske mjere uvest u  nogometu u drzavi koja je sve samo ne primjer provođenja zakona i pravde je jos jedna utopija :)

ChRiStIaN:
ma cista glupost...ajde pred praznim stadionom igrat...tako da oni koji su zaradili kaznu imaju isto neke od toga...al ovo oduzimanje bodova? Cemu to?  :dontknow: Pa nisu igraci koji su posteno zaradili te bodove i borili se za njih odgovorni za ponasanje skupine pojedinaca koji ostecuju dinamo vec godinama...tu se sa uefom ne slazem...mogli su neku novcanu lupit i 2-3 tekme pred praznim stadionom al ovo je fkt pretjerano!  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju