Tehnički kutak > Tuning skutera
Strelica na klipu
PanTheR_oo7:
--- Citat: ivanm - 30 Listopad, 2009, 12:35:49 ---ne pali to više dok ne okreneš klip, moguće je da je već pukla karika, bude ti zacvikao skroz..
--- Kraj citata ---
jao jao nadam se da nije :( preso sam max 15 km :(
--- Citat: Crazy Kuree - 30 Listopad, 2009, 20:19:21 ---Ja znam jednog koji je na minarelliu okrenio naopako i nije zaribo al motor se gušio kad daš gas, al na minarelliu ima ona rupa na klipu
--- Kraj citata ---
ovo je cilindar KEEWAY (kazu da je to kopija minarelia) znaci da imamo isti problem???
Danas nisam imao vremena, sutra skidam to, pa vam javim stanje.
Aj mi molim vas jos malo pojasnite u cemu je razlika ako je okrenuta strelica gore? Klip je sa svih strana isti :icon_scratch: :icon_scratch:
3alfa3:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 31 Listopad, 2009, 00:09:41 ---preso sam max 15 km
--- Kraj citata ---
Vrlo u grubo, taj klip je 100.000 puta prosao po cilindru
Crazy Kuree:
Ne vjerujem baš da je u tome roku mogla puknit karika, a klip je loša kopija i nema rupu na sebi za boost port, ispuh je bolje urađen već na minareliju al sve ostalo je fuš
PanTheR_oo7:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 31 Listopad, 2009, 00:09:41 ---Aj mi molim vas jos malo pojasnite u cemu je razlika ako je okrenuta strelica gore? Klip je sa svih strana isti
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
ivanm:
mjesta gdje se spajaju rubovi karika moraju biti tamo gdje nema kanala
ako okreneš naopako klip onda se karike spajaju na kanalima i rub karike zapne za rub kanala i pukne..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju