Ostalo > Sportski kutak
formula - trka u kanadi
ALONSO:
--- Citat: C.L. - 11 Lipanj, 2007, 22:03:31 ---
--- Citat: ALONSO - 11 Lipanj, 2007, 18:40:14 ---
--- Citat: C.L. - 11 Lipanj, 2007, 16:31:29 ----Nevjerojatno,u petak odem prvi put u kladionicu da se okladim i stavim 1. mjesto na Alonsa,a on vozi najlošiju vožnju u životu,čak sam se dobro nasmijo kad ga je Sato prelazio-jebeš sreću.
-Hamiltonu svaka čast,on mi je od početka bio najbolji.
-Kubica......gadno.
--- Kraj citata ---
sreču? daj mi malo ovo pojasni molin te lipo :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ma mislim na to da se okladim na Alonsa,a on vozi najgore što je mogao,a što si ti mislio?
--- Kraj citata ---
a ja san mislio da si jedan od onih ljubomornih koji govore da je alonso postigao to što jest samo zbog sreče... moja greška :toothy11:
ALONSO:
--- Citat: Goran - 12 Lipanj, 2007, 11:40:32 ---Frende ne znaš se kladiti!Alonso je debil koji ne zna tako dobro voziti kao što svi pričaju!Ja sam stavio na kladionoci na pobjedu Hamiltona - ipak je bio na pole position i ima konstantu rezultata između prva 3, i stavio sam na Ralfa Schumahera da će biti među prvih osam!-sigurna oklada siguran dobitak!
--- Kraj citata ---
aj ti meni pojasni tu pi*dariju šta si taman izvalija.?. jerbo mi stvarno nisi jasan šta si s time tiaj reč?!
uostalom za koga ti navijaš? (prdpostavljam da je kimi, hamilton ili schumy ::))
C.L.:
--- Citat: Goran - 12 Lipanj, 2007, 11:40:32 ---Frende ne znaš se kladiti!Alonso je debil koji ne zna tako dobro voziti kao što svi pričaju!Ja sam stavio na kladionoci na pobjedu Hamiltona - ipak je bio na pole position i ima konstantu rezultata između prva 3, i stavio sam na Ralfa Schumahera da će biti među prvih osam!-sigurna oklada siguran dobitak!
--- Kraj citata ---
Pa jes'l vidio da sam napisao da sam se prvi put okladio,znači nisam neki maher :toothy11:,a i okladio sam se u petak dok još nisu odvožene kvalifikacije tako da ni nisam znao ko će bit na pole positionu...
Goran:
--- Citat: C.L. - 12 Lipanj, 2007, 22:42:27 ---
--- Kraj citata ---
Pa jes'l vidio da sam napisao da sam se prvi put okladio,znači nisam neki maher :toothy11:,a i okladio sam se u petak dok još nisu odvožene kvalifikacije tako da ni nisam znao ko će bit na pole positionu...
--- Kraj citata ---
Moraš pratiti rezultate s treninga-četvrtak,petak,subota da bih se mogao okladiti na utrku u nedjelju jer onda vidiš kakva vremena voze po krugovima i vidiš startne pozicije ostverene za utrku!Evo za par dana Indianapolis pa ćeš valjda nešto pogoditi!
aeroman:
Kad se već ovdje raspravlja o formulama da pitam jer neko zna nešto o odlasku Alonsa iz Mclarena?Navodno se neslaže sa Hamiltonom,umjesto da vozi on sere :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju