Tehnički kutak > Tuning skutera
Gdje kupiti dizne u rijeci
dino gp1:
--- Citat: gokiSP - 29 Listopad, 2009, 21:54:18 ---na vrijedi ti njih pitat preko telefonajer su malo smotani tako da ti je bolje pitat ih to u zivo i objasnit o cemu se radi jer nisu oni bas u toku :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma niti tako nisu u toku :toothy12:
gokiSP:
--- Citat: gokiSP - 29 Listopad, 2009, 21:54:18 ---na vrijedi ti njih pitat preko telefonajer su malo smotani tako da ti je bolje pitat ih to u zivo i objasnit o cemu se radi jer nisu oni bas u toku :laughing7:
--- Kraj citata ---
;D
dino gp1:
--- Citat: svbeljan - 29 Listopad, 2009, 21:52:09 ---u sprintu mi se niko ne javlja danas :toothy12: pa cu sutra proc gore poslije skole.
--- Kraj citata ---
Vidim da si na Kastvu, odi kod Matušića :icon_thumright:
--- Citat: gokiSP - 29 Listopad, 2009, 21:54:18 ---na vrijedi ti njih pitat preko telefonajer su malo smotani tako da ti je bolje pitat ih to u zivo i objasnit o cemu se radi jer nisu oni bas u toku :laughing7:[/b]
--- Kraj citata ---
Uf za to se treba naoružati živcima ;D
giannelli:
bolje je poc odmah u servis nego u salon prodaje ak nije 2in1.
ja se jednom raspitivo dal su dihtunzi trofija i mhr replice jednaki, i nije mi znao rec, kasnije mu ja recem dal barem pase onaj dolje na cilindru i nije ni to znao, pa me onda pita dal je taj malossi giza ili alu, dosta njih sto tamo rade i nema bas puno veze s tuningom, tak da je bolje kod mestra poc ak se i on ne razumije, bolje izbjegavat takav servis. :toothy12:
svbeljan:
ovako je prosao moj razgovor kad sam zvao moto matusic:
Ja:Dobar dan. Imate li mozda u ponudi dizne za prodati.
Lik:Mozemo nabaviti, a za sta vam treba.Mi imamo za piaggio.
Ja:treba mi za karburator dellorto, dizna m6
Lik:a tesko ce se to onda nabavit jer mi samo za piaggio imamo :laughing6:
skoro sam se smijat poceo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju