Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

novi server

<< < (10/11) > >>

eladio:

--- Citat: Doomsday - 30 Listopad, 2009, 12:31:08 ---Dizajn...  :u_plac:

:zubo:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :toothy11: :happy8:

:rozi: :supak:

dhorvat:
BTW. opet mi je javilo grešku onako da ispiše dio koda umjesto da otvori stranicu kad sam kliknuo na "Označi kao pročitano"

eladio:

--- Citat: dhorvat - 30 Listopad, 2009, 12:48:15 ---BTW. opet mi je javilo grešku onako da ispiše dio koda umjesto da otvori stranicu kad sam kliknuo na "Označi kao pročitano"

--- Kraj citata ---

to ti se desavalo i prije, samo je prije pisalo :
"Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later."

onda si refreshao stranicu i sve je bilo OK  :toothy3:

to je nazalost tesko potpuno izbjeci , i uglavnom dolazi do toga kad nas je malo vise online  :icon_biggrin: , ali vidjet cu s hosterom, za sad sam ipak zadovoljan.. veliki korak naprijed smo odradili ako se mene pita  :redface:

dhorvat:

--- Citat: eladio - 30 Listopad, 2009, 12:52:46 ---to ti se desavalo i prije, samo je prije pisalo :
"Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later."

onda si refreshao stranicu i sve je bilo OK  :toothy3:

to je nazalost tesko potpuno izbjeci , i uglavnom dolazi do toga kad nas je malo vise online  :icon_biggrin: , ali vidjet cu s hosterom, za sad sam ipak zadovoljan.. veliki korak naprijed smo odradili ako se mene pita  :redface:

--- Kraj citata ---

Ma da i ostane ovako kako jest, mila majka  :toothy3:

Prvo je dobro što uopće radi. Drugo je dobro ako radi isto ko i prije. A treće najbolje, što radi i brže. Sad taj jedan bug...  ::)

CoK:
Mali step za covjeka al veliki za forum lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju