Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet na Brac!!!

(1/4) > >>

Gladiator:
S obzirom da mi je u "familiji" kuca na bracu, preuređena za iznajmljivanje... preporucam zajednickji izlet u trajanju od tri dana... (moguce ostat koliko srce ili novcanik to dopusti)... pet-sub-ned. Posijetili bi razne znamenitosti... kao Vidova gora, Pustinja Blaca, Zmajeva spilja (Dragonjina spilja), Špilja Kopačina, Kolač (ne za papat), Most Franje Josipa... itd. Dakako idemo i na Bol... kupanja i kokteli obavezno... sve se da dogovorit.

Svi znamo da ništa nije mukte... tako bi vas dvi noci ispale 200kn šta je sića za jedan takav doživljaj, a i dobar smiještaj... (zajednicka kuhinja, wc (svaka soba svoj), terasa... a od rive je udaljenost 20m). Apartmani su zakon i svi bi bili na okupu.

Iman na raspolaganju 16 ležajeva. Topla preporuka je da se ide sa skuterima... 

Sad cekam vas i vaše potpise, pa pustolovina može pocet.

Salutant!!!

enigma:
pa, mogu ti reć da bi solidno zaradio ha? na nas sve.... :headbang:

šalim se , dobra ti je ideja, sve 5 samo ja se nebi usudio sa svojim kinezom napravit 500 km...autom bez beda....jedino strpat kineza u auto?! :toothy9:

ajd da vidimo šta kažu drugi.... :confused5:

filiplatinovicz:
ne paničari enigma:
velika je kina, tamošnja a poslovica kaže, da i najdulji put počinje prvim korakom. Dakle, treba krenut na ledjima kineza!  :toothy9:

Doomsday:
Ukoliko ne radin taj vikend, JA SAN DEFINITIVNO ZA!!!  :icon_thumright:  :blob1:

Ehm, a smin li povest i ženu...? :cice:

:biker:

enigma:
ja bi svakako bio za...pa čak i na kinezu...oko 35-40, znači stigao bi za 24 sata :toothy12:

samo vjerujem da 8 mjesec radim svaki dan osim nedjelje...što znači da je vrlo teško izvedivo...godišnji nemoš dobit... :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju