Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet subota 31.10. u 15h - Inina zgrada iza velesajma

<< < (31/32) > >>

aless_91:

--- Citat: Tomma - 02 Studeni, 2009, 16:50:09 ---Mogli ste navratiti i kod mene na Savicu,malo u metropolu....jebiga,htio i ja ici,ali nisam bio u ZG :S

--- Kraj citata ---

:laughing7: Potpis!!!  :icon_thumright:

aless_91:
mene sam zanima kak se vama da sad!, kad je ovak zahladilo vozit i to sad je vrijeme da se masine u garazi rastavljaju i slazu za iducu godinu, a prek ljeta nikakav meet ni nista ja se sam vozikal po cijelom gradu i onda uvijek kad zahladi il nes npr. ja svog rastavim vi dogovorite meet

P.S. ovi se jos i drugi dan vozili vidio dottorea, dancija ,i jos par njih na u nedjelju navecer neznam kak im se da a u subotu kukali kak im je zima

dhorvat:

--- Citat: aless_91 - 03 Studeni, 2009, 08:27:35 ---mene sam zanima kak se vama da sad!, kad je ovak zahladilo vozit i to sad je vrijeme da se masine u garazi rastavljaju i slazu za iducu godinu, a prek ljeta nikakav meet ni nista ja se sam vozikal po cijelom gradu i onda uvijek kad zahladi il nes npr. ja svog rastavim vi dogovorite meet

P.S. ovi se jos i drugi dan vozili vidio dottorea, dancija ,i jos par njih na u nedjelju navecer neznam kak im se da a u subotu kukali kak im je zima

--- Kraj citata ---

Gle, mi se jako često vozimo.  :icon_biggrin:

Nama kad crknu motori to je možda jednom u dvije godine i onda je to dan žalosti  :laughing7:

DeLUX:
nedjelju se vračali u pol noći isto doma i kod jurče u autu 0 stupnjeva pokazivalo, al bar smo se zgrijali i zajebavali u "hramu ćirilice" valjda sam dobro reko  :laughing9: :laughing9:

2TDottore:
same gas....nema zime za nas.....  :icon_biggrin:

evo pada snjeg kod mene....idem se malo vozit.... :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju