Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagreb meet subota 31.10. u 15h - Inina zgrada iza velesajma
2TDottore:
--- Citat: DeLUX - 31 Listopad, 2009, 19:54:04 ---ma dottore je gledo one maloljetnice u redu kod blagajne :toothy3:
--- Kraj citata ---
aha jesam.....kai su to bile maloljetnice.......kai mi nisi reko.....bwahahahahaha.......
ivan007:
papci jel idete u antonio i kad???
2TDottore:
--- Citat: ivan007 - 31 Listopad, 2009, 20:49:19 ---papci jel idete u antonio i kad???
--- Kraj citata ---
idemo....u 10 krecemo prema tam.....
dhorvat:
Malo doživljaja od danas...
Dolazim ja kod INE i tamo već bilo 10-ak skutera. Nisam stigao ni poslikati i već su svi odjurili nakon što su se dva pametna našla rejsat i naletjeli na murju. I odjednom svi "neregistrirani" su počeli paliti motore i pobjegli. Ostalo je par hrabrih i legalnih: :laughing7:
Nakon što je policija napravila detaljni vizualni očevid i shvatila da mi ne mrdamo ni centimetra sa parkirališta, krenuli su za "ilegalcima" :icon_biggrin:
Malo smo pričekali kako bi možda još netko došao i eto ti darkRidera sa Aeroxom. Nakon 5 minuta razgovora netko je projurio po aveniji većeslava holjevca i nazad. Shvatili smo da je to naš mod @ivanm :toothy3:
Nakon toga nije nam se više dalo čekati i dottore mi je javio da su pobjegli murji i da se nađemo negdje u Borovju. Evo to je to :toothy3:
Jurča nije imao složen skuter pa se došo šminkat sa Ze-hiljadu :beah:
I nakon što je Dottoreov VXR "spušio" po drugi put od naturpijanog SP-a i nakon što je Lux već po sedamdesetpeti put reko da mu kruli u želucu krenuli smo kamo drugamo negu na Hallowen Party :toothy11:
P.S. Neno, SRka je u banani. Čim sam ja sa predhistorijskim roxom koji još ima pogon na DRva uspio tebe na krajnjoj dobiti za 1 km/h :toothy12:
Otišo si napred za metar na 30 km/h samo iz razloga jer ja imam rupu kojoj je SlowRider našao rješenje i uskoro će biti implementirano. Ali svejedno, mora to ići brže nego ovo danas. Ja sam prvo mislio da ne držiš ful gas. A kad si se sagnuo onda mi je tek jasno bilo :dontknow:
robert:
ajmo se kladit da našem slow rideru nije više toliko hlaadno! :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju