Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
tph project
tajfun:
da one s tri kraka.polirat ču blok dekl,vilice, volan, lulicu sve ručice na volanu ide prednja plastika sa mc3 natrag još nisam odlučio ali neide ništa neko vrijeme
sic mc2/3. O boji ču razmišljat kad bude vrijeme za to. doduga če bit pun kita i ostalih pi*darijica dok plastike ne budu konačo gotove.rezervar goriva ide pod sic i rezervar ulja ide van
inače evo i slika volana i lulice
goki kako misiš prevrtavat?u okretaje previše ili?nea mi to baš smisla sa serijskom getribom bi trebao baš gulit na zadnje
gokiSP:
vrtit ce se a snaga nece bit prenesena na kotac..imao sam evo kit u kobinaciji sa evo spuhom i svim ostalim..LC..testirao i serijsku getribu i malossi 22% duzu..razlika je neusporediva..
tajfun:
aha da mislim da sam shvatio ima snagu na radilici preveliku tako da se vrti ko blesava a to ne prenosi na kotač zbog kratke getribe dok s dužom getribom dobija i start i krajnju a ne gubi ništa?
gokiSP:
ima losiji start sa duljom getribom ali toliko losiji da je to neprimjetno i stvarno se ne osjeti a meduubrzanja i krajnja koju dobijes ostavljaju bez daha :icon_biggrin:
tajfun:
eto baš sam tako i mislio.hvala na preporuci.dakle primar sekundar obavezno?kakvu bi mi getribu preporučio na ovaj setup?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju