Općenito > Generalno o skuterima

Zaštita skutera od kradljivaca

<< < (17/20) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 08 Travanj, 2010, 12:59:07 ---Kakve vi ideje imate..  :laughing7:

Obicno kada sam u gradu stavim onaj disk locker i zavežem ga za tup ili preko gume pa za amortizer ako nema u blizi stupova..  ;D

--- Kraj citata ---

tu kod nas ti to ne pomaze... bokte, dojdi siptari ovi jebeni i ilegalci iz susjednih zupanija... da vidis, oni uzmu i motor i stup za koji je privezan... i jos sve natrpaju u onaj mercedesov kombi stari... poslije toga mirno na cevape... mozda bi pomoglo da stavis alarm od 230904 dB pa da ih ubije dernjavom...  :angry7:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: marko_AeRoX - 09 Travanj, 2010, 21:43:24 ---tu kod nas ti to ne pomaze... bokte, dojdi siptari ovi jebeni i ilegalci iz susjednih zupanija... da vidis, oni uzmu i motor i stup za koji je privezan... i jos sve natrpaju u onaj mercedesov kombi stari... poslije toga mirno na cevape... mozda bi pomoglo da stavis alarm od 230904 dB pa da ih ubije dernjavom...  :angry7:

--- Kraj citata ---
Onda bomba.. al steta skutera..  :icon_biggrin: :drunken_smilie:

Giz:
Ako ti hoče maznuti skut a da znaju što rade, nema te zaštite... Dakle, jedina zaštita ako se to tako može nazvati je da napraviš skuter nezanimljivim...
Ili če biti razbijen što je mnogima neprihvatljivo ili če se iči u smjeru da imaš tonu zaštita, paziš di i kako parkiraš te si uvijek u blizini no ni to nije ultimate riješenje jer ono jednostavno ne postoji.

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Giz - 09 Travanj, 2010, 23:37:39 ---Ako ti hoče maznuti skut a da znaju što rade, nema te zaštite... Dakle, jedina zaštita ako se to tako može nazvati je da napraviš skuter nezanimljivim...
Ili če biti razbijen što je mnogima neprihvatljivo ili če se iči u smjeru da imaš tonu zaštita, paziš di i kako parkiraš te si uvijek u blizini no ni to nije ultimate riješenje jer ono jednostavno ne postoji.

--- Kraj citata ---
Ak pazis nemre ti ga sam tak copit.. Ja zivim u kuci i imam garazu pa sam siguran.. Vecina ljudi koji zive u zgradama u gradu ostavljaju vani skuter.

Ko to nebi ukrao?  :(

Hrvoje_40:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 09 Travanj, 2010, 23:40:34 ---Ak pazis nemre ti ga sam tak copit.. Ja zivim u kuci i imam garazu pa sam siguran.. Vecina ljudi koji zive u zgradama u gradu ostavljaju vani skuter.

Ko to nebi ukrao?  :(

--- Kraj citata ---
ja svoj držim u dvorištu a imam i psa  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju