Općenito > Generalno o skuterima

Zaštita skutera od kradljivaca

<< < (12/20) > >>

legi:
Činjenica je ako su se nameračili baš na taj skut, vjerojatno će i otići. No treba poduzet koliko se može i nikad ga ne ostavljat otključanog. Ja sam svog "vezao" sa debelim lancem za neku stupčinu.

kloky:

--- Citat: legi - 26 Ožujak, 2010, 18:47:44 ---Činjenica je ako su se nameračili baš na taj skut, vjerojatno će i otići. No treba poduzet koliko se može i nikad ga ne ostavljat otključanog. Ja sam svog "vezao" sa debelim lancem za neku stupčinu.

--- Kraj citata ---
a šta ako su došli ukrast tu stupčinu?????? ostade ti bez pile  :toothy9:

legi:

--- Citat: kloky - 26 Ožujak, 2010, 18:55:27 --- a šta ako su došli ukrast tu stupčinu?????? ostade ti bez pile  :toothy9:

--- Kraj citata ---
;D, je imaš pravo, zato kažem - ako su se nameračili onda nema pomoći  :drunken_smilie:..

kloky:
jedino moze bit zaštita od mulaca koji skidaju kurble, retrovizore i plastike neke, a nemozeš se zaštitit od profića  :sad3:

legi:

--- Citat: kloky - 26 Ožujak, 2010, 19:37:15 ---jedino moze bit zaštita od mulaca koji skidaju kurble, retrovizore i plastike neke,
--- Kraj citata ---

To je još najveći problem. Dođeš ujutro i nađeš pola skutera  :angry9:! Ne znam kak se od toga obraniti  :sad3:..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju