Općenito > Generalno o skuterima
Zaštita skutera od kradljivaca
legi:
Činjenica je ako su se nameračili baš na taj skut, vjerojatno će i otići. No treba poduzet koliko se može i nikad ga ne ostavljat otključanog. Ja sam svog "vezao" sa debelim lancem za neku stupčinu.
kloky:
--- Citat: legi - 26 Ožujak, 2010, 18:47:44 ---Činjenica je ako su se nameračili baš na taj skut, vjerojatno će i otići. No treba poduzet koliko se može i nikad ga ne ostavljat otključanog. Ja sam svog "vezao" sa debelim lancem za neku stupčinu.
--- Kraj citata ---
a šta ako su došli ukrast tu stupčinu?????? ostade ti bez pile :toothy9:
legi:
--- Citat: kloky - 26 Ožujak, 2010, 18:55:27 --- a šta ako su došli ukrast tu stupčinu?????? ostade ti bez pile :toothy9:
--- Kraj citata ---
;D, je imaš pravo, zato kažem - ako su se nameračili onda nema pomoći :drunken_smilie:..
kloky:
jedino moze bit zaštita od mulaca koji skidaju kurble, retrovizore i plastike neke, a nemozeš se zaštitit od profića :sad3:
legi:
--- Citat: kloky - 26 Ožujak, 2010, 19:37:15 ---jedino moze bit zaštita od mulaca koji skidaju kurble, retrovizore i plastike neke,
--- Kraj citata ---
To je još najveći problem. Dođeš ujutro i nađeš pola skutera :angry9:! Ne znam kak se od toga obraniti :sad3:..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju