Općenito > Generalno o skuterima
Zaštita skutera od kradljivaca
Punisher:
--- Citat: Tommek - 11 Lipanj, 2007, 15:16:07 ---
--- Citat: SlowRider - 11 Lipanj, 2007, 09:27:59 ---Onaj lanac i lokot iz prvog posta ja ne bi koristio ni za poljski WC da ga imam.
Ovo mi je puno sigurnije:
http://www.jayscycles.com/ali%20baba%20u-lock.jpg
Ja koristim ovakva 3 za bicikl, i maznuli su mi samo sic.
--- Kraj citata ---
je da to je ok...
bolje neg lanac bar mislim,legi su mi marnuli fujia,a prije tog đampertreka hehe...(ostavili prednji kotac zavezan)
i još nevjerujem kakvih ima idiota...toliko biti jadan da ides ukrasti bicikl...joooj zla
hvala ti punisher,bojim se za skut...ak ga ne ukradu,da ga ne razbiju :'(
--- Kraj citata ---
Samo ti stavi alarm da tutli čim netko puhne u njega - brzo će se razbježati da neće imati vremena taknuti ništa :icon_thumright:
Bongo:
E da...i ja imao isti problem i bio na sto muka. Novi skut i još k tome prvi :frajer:
Na kraju (na savjet frenda) odlučio za kasko. Dođe me vviše od alarma, istina, ali ako ga ukradu barem se tješim da bum nekaj dobil natrag.
Ne nagovaram te, a mislim da su i alarm i lanac dosta dobro rješenje.
pavlep:
Meni je skuter vani, pred zgradom...ključam ga lancem za stup i imam onu blokadu diska sa integriranim alarmom-super stvar! eto...moja preporuka da si uzmeš takav!
shegy:
jao bas zbog toga nebi nikada zivio u zgu ili u splitu,,, vama iz garaza dvorista kradu stvari!!
ja svoj skuter uteram u garazu i ostavim kljuc u bravici.. jos je rezervni kljuc na polici... oke zakljucam garazu al i svaki neuki lopov ce je otvoriti... nama se pun k puta desilo da nismo zakljucali kucu... auto ostavimo ispred kuce otkljucan otvorenih prozora a milju puta cak i kljuc u bravici.... da se nemisli zivim 3 min od samog centra ne negdje zabaceno...
nikad nisam volan zakljucao a kamoli ga zavezao!
i sad znam da kad sam sve ovo rekao da ce mi se desit peh i ukrast ce ga neko.. . :'(
Pupo:
Pajdo moj, Satelite Lock, kao što pošta ima! Jedino što je preskupo. A da se probaš dogovorit s portirom il nekim pa da parkiraš blizu porte il na nekom sličnom mjestu, ipak je skuter lakše uparkirat negdje nego auto.
Iako sve ovisi o sredini u kojoj si, recimo frend u Vž neključa Giant-a nikada, ostao je jednom par dana na parkiralištu nekom, nitko nije ni pipnio. Dok fredn iz Osijeka kaže da mažnjavaju nenormalno bicikle/skutere.
Mislim da je lančina dobitna kombinacija, a disc lock, ako ti neko gurne ili se sam zezneš bude belaja.
--- Citat: SlowRider - 11 Lipanj, 2007, 09:27:59 ---Onaj lanac i lokot iz prvog posta ja ne bi koristio ni za poljski WC da ga imam.
Ovo mi je puno sigurnije:
http://www.jayscycles.com/ali%20baba%20u-lock.jpg
Ja koristim ovakva 3 za bicikl, i maznuli su mi samo sic.
--- Kraj citata ---
Te oklopljene sajle su qur**, kao oklopljena a unutra 2-3 parice sajle. Bolje kupim običnu sajlu prst debelu i gotovo, ako će netko ukrast, ukrast će, ako neće, neće. Inače kad gledam kako ekipa ključa bicikle, plače mi se. Imaju sajlu srolanu ispod sica, samo otkači jedan kraj i za felgu. Mjesto da zaključa kroz ramu, točkove i za postolje, nula. Ovi što samo za točak, sajlu zapleteš u žbice i možeš se vozat sa tuđim "zaključanim" biciklom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju