Tehnički kutak > Tuning skutera

VXR - Problemi s karbom

<< < (2/5) > >>

ogrosic:
Ma spojio crijeva, nema sta, vakum na prirubnicu, bengu na karb to je to. Benge ima, skuter pali al je turaža do ibera. Valjda je je***a prirubnica, nis moram doc doma da metnem novu pa bum vidio. Jedino ak nisam neš sj#bo u karbu sa sajlom, prvo sam stavio iglu, pa sam provuko sajlu pa sam stavio onal limić koji sam prvo stavio na sajlu pa feder ide preko toga i to normalno ima gas, nista ne zapinje i neznam koja jos komba moze bit osim da stavim sajlu i limic i da iglu stavim zadnju kroz feder al brijem da to nevalja tako. Gas sajla je na onom šarafu na frgi skroz opuštena i na ručki je otpušteno.

CoK:
Seraf za smjesu? Pisem gluposti al j*biga. Da nije previse otvoren ili da nedostaje  :binkybaby:

ogrosic:
Ma ne nedostaje, probao sam i njega zatvoriti, onda ne pali, malo ga otvorim i opet show

CoK:

--- Citat: ogrosic - 26 Listopad, 2009, 13:46:39 ---Ma ne nedostaje, probao sam i njega zatvoriti, onda ne pali, malo ga otvorim i opet show

--- Kraj citata ---
Jesi probao sa time...ono pola kruga,krug,krug i pol ili samo do kraja i samo dva i pol kruga?

ogrosic:
Ma sve kombinacije sam probao sa šarafom, nemam pojma, ta frga bi trebala bit tvornički kao poštelana znači plug and play:) Al ak je sajla ok, gljiva je ok namještena, benge ima jedino taj jebeni zrak ostaje, necu se opce zivcirat dok dodem doma idem stavit novu prirubnicu, kupio je danas, a ak opet nebu valjalo upalit cu ga i zabit pod tim ful gasom u zid..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju