Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Yamaha r1 crash incredible!!!

<< < (4/5) > >>

MaXoVaC:

--- Citat: psycho - 27 Listopad, 2009, 10:20:08 ---motor definitivno u ovom slucaj nije bio u brzini

al vidi se da je namjestaljka  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
aj kad on spadne sa motora........pojacaj zvucnike....i malo slusaj.... :dontknow:

area mf:
nema tu namještaljke jednostavno se desilo i to je to,nevidim zašto je to tolko nevjerojatno!! :dontknow:

psycho:
a slusaj da kad ponovno sjedne na motor da ga usalta u brzinu

i taj je stvarno majmun pa nemozes mi tak glupo opast sa motora

MaXoVaC:

--- Citat: psycho - 27 Listopad, 2009, 14:41:06 ---a slusaj da kad ponovno sjedne na motor da ga usalta u brzinu

i taj je stvarno majmun pa nemozes mi tak glupo opast sa motora

--- Kraj citata ---
ne usalta ga sigurno......mislim da nastavi ici u onoj brzinu.....ili ga vrati u prvu .....ako je bio u drugoj.... :dontknow:

devil_ma-yela:

--- Citat: Marekvz1 - 26 Listopad, 2009, 17:53:10 ---nikad niste vidli na moto utrkama da lik padne a motor nastavi dalje,izgleda nemoguče al događalo se.

--- Kraj citata ---
točno tako!

--- Citat: area mf - 27 Listopad, 2009, 11:19:13 ---nema tu namještaljke jednostavno se desilo i to je to,nevidim zašto je to tolko nevjerojatno!! :dontknow:

--- Kraj citata ---
nekak je šugavo pao ali moguće je..

--- Citat: MaXoVaC - 27 Listopad, 2009, 18:41:32 ---ne usalta ga sigurno......mislim da nastavi ici u onoj brzinu.....ili ga vrati u prvu .....ako je bio u drugoj.... :dontknow:

--- Kraj citata ---
kad sjedne, čuje sa da je nešto s mjenjačem napravio, sad jel ušaltao ili samo prebacio..  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju