Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
zipst:
--- Citat: wonderkid - 09 Rujan, 2010, 23:21:08 ---pa zasto bi se radilica sjebala ako stavis maticu na navoj sa strane variomata i gumenim cekicem malo jace tuckas
--- Kraj citata ---
nije stvar u navoju, nego se zna iskrivit na spoju polutki i ako je vratis nazad bez centriranja, nece se vise nikad zavrtit :toothy12:
--- Citat: x-plorer - 09 Rujan, 2010, 23:31:51 ---kad dodju djelovi luna je rekao doc,ratzhell,eto zipst i ti ako hoces i eto ekipa valjda ce moga nas 5 uspiot slozit hehehe....
--- Kraj citata ---
dođem li ja, i bude za jest i pit ka sta si reka, vas 4 cete ostat gladni, bolje da ne dolazim :toothy12:
x-plorer:
--- Citat: zipst - 09 Rujan, 2010, 23:36:54 ---nije stvar u navoju, nego se zna iskrivit na spoju polutki i ako je vratis nazad bez centriranja, nece se vise nikad zavrtit :toothy12:dođem li ja, i bude za jest i pit ka sta si reka, vas 4 cete ostat gladni, bolje da ne dolazim :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma nema problema za to sto nas je vise to bolje....pa eto ako imas olje doc bilo bi mi drago....
a sta se tice radilcie sutra cu se natrat da to nekako odvojim kao sto sam vec rekao ona dva sarafa sta drze onu uljnu pupoicu me zezaju nemogu ih niako odsarafit izludjuje me to...
Drnda:
nikada nebi slagao china blokove jer su jako jako lose kvalitete.. mozda su stariji bili bolji, ali ovo novo je katastrofa.. radije uzmes blokove minarelli sa top radilicom za 600 kn i miran... :icon_thumright:
x-plorer:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Rujan, 2010, 02:14:02 ---nikada nebi slagao china blokove jer su jako jako lose kvalitete.. mozda su stariji bili bolji, ali ovo novo je katastrofa.. radije uzmes blokove minarelli sa top radilicom za 600 kn i miran... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala na sacjetu al necu zelim slozit ove pa makar non stopsarafio po njemu....
Drnda:
tvoj izborm samo ti kazem sto ti je realno gledajuci bolje...
npr ja sam stavio pia makinu na pezoa jer se za istu lovu dobije puno vise ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju