Tehnički kutak > Garaža
----------> x-project <----------
x-plorer:
evo danas napokon provozao skut stavio sam u gljivu onaj mali produzetak sat suzava dok ne dodju dizne ugl jos to nije to moram odvrnit vijak za zrak masu da bi mogao vozit...skuter cupa pre bolesno nema rupa u ubzanju a replica jako dobro odradjuje posao...nisam ima problema sa stelanjem sad imam 4 g role i stage6 soft centralni i stvarno odlicno.......jos se malo gusi al to ce dizne ispravit...
x-plorer:
evo mali update...narucen je cili set HEBO next generation i stage6 boost botle tako da rjesim prijenos i karb kako spada u setu se dobije vario,rolice,remen kevlar,centralni feder i ostala cudesa nadam se da ce bit dobro,dizne mi dolaze za koji dan tako da cu moc postelat karb kako spapa....a sta se tice boosta eto testirat cu ga da razrjesim dileme i polemike oko toga jel ima efekta ili ne...uskoro dolazi i stage6 mk2 kvacilo i stage6 r/t zvono tako da je masina kompletna....i za misec dana ja se nadam kit...sve poslikam kad dodju djelovi....
ratz_hell:
samo da nezavrsi hebo po cesti :icon_biggrin:
x-plorer:
prika nece neboj se hebo ce se stezat kompresorom nema sanse da vise ista stezem blokiranjem varia...
ratz_hell:
zajebavam :icon_biggrin: ... kani se foruma ,aj nizbrdo , do 9 sam slobodan pa da odemo na pcie
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju