Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - Dijelovi s Typhoona na Runnera
Drnda:
zanima me koji sve dijelovi mogu ici sa tphoona na novoga runnera oba 50cm, mislim dijelovi mehanike,
uzimam blokve sa primarom i sekundarom bez poklopca prijenosa, znaci trebam ih napuniti sa svime :icon_biggrin:
pase li magnet, namotaji, koje idu polutke na novoga runnera, pase li radilica sa nekih starijih modela i tako....
2TDottore:
pase ti sve osim namotaja......tj. pasu i oni samo ovi novi imaju drugaciji konektor i to moras preslozit sto nije uopce problem......
Drnda:
a znas sto, neda mi se bas brikati to sa namotajima da slucajno ne sjeb*m sve.. nego zanima me radi polutki jer bi htio one ravne, mislim one sa ravnim kutom otvaranja, a mislim da su na typhoonu one banana edition..i za koju lovu se nabavi vodena za pia makinu..
2TDottore:
neams kai brikat.....treba precvikat zice i nalemit ih po bojama na odgovarajuci konektor......nemas kai fulat jer su boje zica iste i ja sam to radio i nema nikakvih problema.....
kai se tice polutki neznam kakve su na tajfunu.....skini pa pogledaj kut sirenja.....a ove sa linarnim sirenjem nabavis za 150kn....
nova vodena kosta mislim oko 500-600kn.....ali nabavi si neku koja nevalja i set za reparaturu(2 lezaja,semering i zeger) ti kosta jedno 50kn ak se dobro sjecam.....nedavno sam kupovao al sam zaboravio.... ;D
gokiSP:
tajfun ima stare polutke tj nema linearno otvaranje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju