Tehnički kutak > Tuning skutera
stage6 sport PRO pomoc
x-plorer:
dakle evo male gledam buduci setup...naime odlucio sam se za stage6 sport pro cilindar pa me sad zanima dali ga itko ima i kakva su iskustva...i kakva su odrzavanja i dugotrajnost... :help: :help:
tomof10:
ima ti ga pajo na svom cvaji,to ti je aluminiski kit s 1 karikom za njega se preporucuje spuh stage 6 pro i sa njim daje oko 11 konja za njegovu obradu neznam jer ga nisam imao al valjda znas da za njega trebas stavit veci karb i prijenos itd.
radomir.g:
Kod nas u Srbiji je Stage 6 dosta zastupljen.. Dosta njih ima taj S6 Sport i relativno su zadovoljni. U rangu je negde kao MHR Replica. Znaci neki kao malo jaci base, odnosno slab midrace kit..
Kao sto tomof kaze, preporucuje se da radi sa auspuhom S6 Pro i sa njim daje jako lepe rezultate..
Moze raditi i na 17,5mm karburatoru, ali ako je u kombinaciji sa malo jacim auspuhom, treba mu ipak 19mm..
Dugotrajnost bi trebala biti 10000 km bez problema. Kasnije novi klip i karike i opet teraj dalje.. :)
Video sam na sajtovima da bas za taj kit imaju klipove A,B,C,D, to su verovatno ''specijale'', odnosno posle odredjene kilometraze kad se skine mali sloj nikasila sa cilindra, ne bi bilo lose ubaciti jedan ''broj'' veci klip :icon_thumright:
x-plorer:
evo ovako konacni setup bi trebao izgledati ovako
stage6 sport pro 70 ccm
stage6 pro
dell 19 mm
stage6 hpc
naravno ici ce i produljenje prijenosa i sve ostalo sta vi mislite jel ovo ok...
a ostali dijelovi neka budu tajna za sada da u projektu bude zanimljivije...
ok samo me zanimalo za dugotrajnost i negdi sam procitao da se moze na njega stavit ovaj pro replica ka pa da malo duze traje nemam pojma...
radomir.g:
Nista ne diraj.. Kakva crna replica, pogotovo ako nemas iskustva sa stelovanjem prenosa..
Ova gore kombinacija sto si napisao ce biti odlicna.. Slozi jos neki setup prenosa i bice odlicno..
Za primarom nemas potrebe i ovako ce prebacivati 100-ku bez problema, a imace dobar sut na startu :icon_thumright:
Za trajnost sam ti gore pisao ;)
Cek koji motor je u pitanju?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju