Tehnički kutak > Tuning skutera

Struja - 150ccm mašina na 50ccm instalaciju

<< < (6/8) > >>

CoK:
Zato sam i pitao da mi kaze netko ko je to spajao i isprobao  :angry7:
Svi mi mislimo

MaXoVaC:

--- Citat: CoK - 25 Listopad, 2009, 11:59:57 ---Zato sam i pitao da mi kaze netko ko je to spajao i isprobao  :angry7:
Svi mi mislimo

--- Kraj citata ---
ok.....sta se odmax pjesnis :toothy10:
ili ce odmah na pocetku da crkne....ili ti nece filati svjetla i akomulator dovoljno.... :dontknow:

CoK:
Ne pjenim se nis  :binkybaby: znam ja sve kaj bi se moglo desit,samo me zanimalo jel ko to vec spajao da mi konkretno kaze...sve je gud  :toothy9:

nrg extreme:
evo mene opet.da ponovim problem ukratko.
na satovima mi se otkino jedan čip i počele su mi gorit instalacije na đeku koji se spaja na satove(onaj veći).
e sad čip je zalemljen na svoje mjesto i stvar je ista.
bez satova motor radi normalno a čim njih stavim počne se pušit iz đeka i iz samih satova.
e sad me zanima dali je problem u satovima ili može bit i negdje drugdje pošto bez njih radi normalno skuter.
ne znam odakle bi kreno,lud sam više najradije bi ga ostavio da se zapali mater mu j*****. :redface: :redface: :'(

MaXoVaC:

--- Citat: nrg extreme - 26 Listopad, 2009, 19:56:49 ---evo mene opet.da ponovim problem ukratko.
na satovima mi se otkino jedan čip i počele su mi gorit instalacije na đeku koji se spaja na satove(onaj veći).
e sad čip je zalemljen na svoje mjesto i stvar je ista.
bez satova motor radi normalno a čim njih stavim počne se pušit iz đeka i iz samih satova.
e sad me zanima dali je problem u satovima ili može bit i negdje drugdje pošto bez njih radi normalno skuter.
ne znam odakle bi kreno,lud sam više najradije bi ga ostavio da se zapali mater mu j*****. :redface: :redface: :'(

--- Kraj citata ---
to ti niko sa foruma nebi znao rec......nadji necije druge satove pa probaj kako radi sa njima.... :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju