Ostalo > Svijet računala i mobitela

pomoć windowsi

<< < (2/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: devil_ma-yela - 22 Listopad, 2009, 21:51:30 ---da, dvd ne da mi ne učitava, nego ne radi! a i mislio sam da budem morao kupit novu,ali sam mislio jel ima možda neki drugi način instalacije ili tako nešto...
ugl,probavat ću još, ubacim dvd u čitač, i blinka mi ona mala lampica neko vrijeme i onda nakon 1 min prestane i kao da nema ništa unutra...

--- Kraj citata ---

Može biti i da ti nije spojen na matičnu dobro (IDE kabel ako se radi o IDE priključku a ne S-ATA) ili ti je kabel oštećen. Probaj prvo kabel zamijeniti  :icon_thumright:

andy:
Il mom kolegi nije radilo imo je dva čitača pa treba dobro složit ono master/slave iza i zamjenit jumpere.. Imaš zezancije s tim, zna bit i do tog!

devil_ma-yela:

--- Citat: andy - 23 Listopad, 2009, 16:49:30 ---Il mom kolegi nije radilo imo je dva čitača pa treba dobro složit ono master/slave iza i zamjenit jumpere.. Imaš zezancije s tim, zna bit i do tog!

--- Kraj citata ---
da, ja imam posebno za cd i za dvd, ne znam, možda je stvar iza u kablovima ili tak nešt, budem to sutra malo rastavio.

andy:

--- Citat: devil_ma-yela - 23 Listopad, 2009, 19:38:29 ---da, ja imam posebno za cd i za dvd, ne znam, možda je stvar iza u kablovima ili tak nešt, budem to sutra malo rastavio.

--- Kraj citata ---

Iskopčaj ovu za cd i samo ukopčaj ovu za dvd.. Tak će morat sigurno radit i prepoznat je..

Ali ak ti ni sad ta za dvd ne radi dok komp radi da nemoš je ni otvorit a ukopčana je onda je riknula.

devil_ma-yela:

--- Citat: andy - 23 Listopad, 2009, 20:10:01 ---Iskopčaj ovu za cd i samo ukopčaj ovu za dvd.. Tak će morat sigurno radit i prepoznat je..

Ali ak ti ni sad ta za dvd ne radi dok komp radi da nemoš je ni otvorit a ukopčana je onda je riknula.

--- Kraj citata ---
ma sve je normalno, lijepo se otvori, stavim dvd unutra i kak ima ona sitna lampica na čitaču koja blinka, blinka negdje min i prestane, odem na my computer, kliknem na dvd i piše kao da je disk prazan da stavim dvd, ne znam, da je negdje kabel kriv, ne znam da bi se uopće otvorila i blinkala.
skoro da ću morat kupit novu...  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju