Ostalo > Svijet računala i mobitela
pomoć windowsi
Ceki21:
ivkulja, koju konfiguraciju imas ?
daj par SSova
Giz:
http://www.sevenforums.com/general-discussion/1460-how-do-you-make-usb-drive-bootable-so-i-can-load-w7-netbook.html#post13746
speed:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 14 Studeni, 2009, 22:04:01 ---ovako,imam i ja problem sa bootanjem
skinio sam sedmicu sa torenta(koji mi je Speed dao) kaze da njemu radi... medjutim sjebao sam 4,5 dvdova kod przenja,nijednom nece bootat sedmicu,kad ubacim od xp cd,uredno boota... skinio sam neki imgburn program,kako sam nasao u tutorijalima na netu(za przenje win7) i opet ne boota.. molim pomoc.. ili jos bolje da mi netko posalje na pm link odakle je skinio svoje Win7,i sa cime ga je sprzio na dvd? HITNO
--- Kraj citata ---
hehe,sam ti rekao da radi,jbg,osal sam sinoc pit,nisam bio doma kad si me trazio 8)
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Ceki21 - 15 Studeni, 2009, 11:47:13 ---ivkulja, koju konfiguraciju imas ?
daj par SSova
--- Kraj citata ---
amd athlon x2 2.5ghz
2gige rama(kingmax 800mhz)- stavit cu ocz ovih dana
gigabyte maticna(neznam koji model-moram skinit everest hehe)
grafa ati radeon hd4670 512 rama(sranje od grafe)
mislim da bi trebala malo bolja grafa ici,jer mi je onaj program za provjeru ,da li mozes instalirat sedmicu(imas na microsoft stranici),izbacio da je slaba grafa za onaj rotirajuci desktop ili kak se vec to zove
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju