Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć neće da upali pri promjeni karba

(1/2) > >>

Lazo:
eo ovak setup vam je iznad avatara... sve sam stavio ali na delorta 17.5 i tako se vozio nekih 5 km i danas se provozam sve super radi... uzmem 21-inicu u ruke i primim se posla te sve zamjenim kako treba i ono normalno vraća gas sve super... i idem ga upalit kad ono ni znakova života ni sa upaljenim čokom ni sa ugašenim... nakon 30 pokušaja s kurblom ni da bi počeo na sekundu radit... nakon toga sam uzeo axe miris i malo našprico direkt u karb i samo uhvati na sekundu i opet neće... tako da sam za danas odustao pa molim savjete šta da sutra pokušam... svjećica je ispravna, izvadio sam uljnu pumpu i sam radim mješavinu...

Drnda:
jesi pozatvarao pipke otvorene na karbu, jel igdje vuce fals, jel poteze cijelu sajlu od coka kada na polugici ga dignes, jesi spojio vakum i bengu ok, pokusaj zatvoriti ga rukom pa pali, trebao bi pljunuti bengu, jel svjecka mokra...

gokiSP:
jel svijecica bila mokra nakon tog kurblanja?

Lazo:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Listopad, 2009, 23:00:26 ---jesi pozatvarao pipke otvorene na karbu, jel igdje vuce fals, jel poteze cijelu sajlu od coka kada na polugici ga dignes, jesi spojio vakum i bengu ok, pokusaj zatvoriti ga rukom pa pali, trebao bi pljunuti bengu, jel svjecka mokra...

--- Kraj citata ---

pipci zatvoreni silikonom... falš mislim da ne vuče jer sam jedva spojio karb i airbox sutra poslikam jer nemogu trenutno opisat, a to je jedino mjesto gdje bi mogo vuć... za čok neznam ali ipak bi trebo počet palit i bez njega kao i na drugim karbovima što sam imo dosad... benga na svojem mjestu vakum i ono crijevo za ulje su na prirubnici kao što su bili i na 17.5 dok je skuter radio... nisam probo zatvorit pa palit... svjećica je mokra

..::IVKULJA::..:
probaj direkt uspricat gorivo u cilindar,ak upali onda je u karbu problem... mozda si krivu rupu zacepio XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju