Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner - Slab Start
CoK:
Gumu iz dekla izvaditi zbog hlađenja :icon_thumright: Ima istine u tome...
jprekrit:
--- Citat: cameosb - 15 Studeni, 2009, 15:28:51 ---ma samo ne volim kad netko piše taj top speed,ti kad bi stavio spuh išao bi još 10 više,znači serijala i spuh 97 gps ma daaaj
sorry al bullshit
offtopic sorry
--- Kraj citata ---
Baš budem opet mjerio kad složim skut, danas mi se rastopila kutijica od SAS-a, pa sutra kad zavarim crijevo koje ide s SAS-a na spuh, budem opet mjerio. Ja sam se isto začudio, ali kad sam se sjetio da frend ima SF2, samo skinute sve blokade, pa po GPS-u mjereno i maximalna brzina je bila 81 km/h, postalo mi je to i normalno.
gilerarunner:
pozz.
slican problem imam i ja,dok je hladan odlicno vuce cim se zagrije bas slabo prima gas,a na uzbrdici je katastrofa,gusi se i osjetno je slabiji na ravno,nekadasnjih 90 sad je 70km/h i uz svaku uzbrdicu ide slabije nego prije.-serijala je
e sad bio sam kod servisera,jer sam preso 8000km i sve mu ispricao,pa je on nabroja svasta sto bi moglo biti.
za lim na karb kaze da ga nema(nije ni gledao) i za diznu kaze da netreba veca.
ja sam prvo mislio da je glavni razlog to sto sam otezao od prosle godine 10-15 kg,dok on kaze da to nema veze.
njegovi predlozi su:nove rolnice iste gramaze(ako su one deformisane) ili lakse ako nadjem,nov remen i eventualno ciscenje karburatora.-to je nesto blaze,dok ono ozbiljnije moze bit da su posle karike itd.
e sad momci ako moze neki savjet sta valja a sta nevalja.
@toto oprosti sto ti se mjesam u temu,da ne pravim novu jer su nam problemi slicni.
cameosb:
--- Citat: jprekrit - 15 Studeni, 2009, 15:37:38 ---Baš budem opet mjerio kad složim skut, danas mi se rastopila kutijica od SAS-a, pa sutra kad zavarim crijevo koje ide s SAS-a na spuh, budem opet mjerio. Ja sam se isto začudio, ali kad sam se sjetio da frend ima SF2, samo skinute sve blokade, pa po GPS-u mjereno i maximalna brzina je bila 81 km/h, postalo mi je to i normalno.
--- Kraj citata ---
mislim admini stvarno,kad ste već brisali postove zašto ovaj nije obrisan?
toto:
Nije bed kaj se miješaš u temu,samo daj...
Motor sam spremil,ali sam prije šarafal po njemu.Zaštita sa dekla je skinuta,stavil sam diznu 56.(s večom ga je zaleval)
Iglu sam ostavil skroz dole jer ako ju dignem trokira i zaleva.
Stvar je sad ok i ne guši se kak prije,ne zaleva ga,krajnja brzina mu je 87 po vuri i okretaji idu do 9000.
prije je išel 83 po vuri i do nekih 7500 - 8000 okr.Preštelal sam frgu i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju