Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner - Slab Start
CoK:
Mozda da probas rijesiti problem prijenosom... Imao sam jednog sr50r novi koji nije vukao...zamjenili smo mu federe kvacila,ne tvrđim vec istim samo novim i bilo je sve u redu. On je imao oko 2000km kad se to deslio,federi su se razvukli i nije imao snage da povuce... :dontknow:
Pricekaj da ti netko drugi da savjet jos pa vidi :binkybaby:
toto:
Hvala na trudu,ali zakaj onda vuče dok je mrzli??Nemoraš se vozit da bi se to desilo,sumnjam da su fedri.
Dok je imal blokade je radil ok i vrtel se na istim okretajima,ajde dajte još neka mišljenja i iskustva.
CoK:
--- Citat: toto - 23 Listopad, 2009, 11:13:58 ---Hvala na trudu,ali zakaj onda vuče dok je mrzli??Nemoraš se vozit da bi se to desilo,sumnjam da su fedri.
Dok je imal blokade je radil ok i vrtel se na istim okretajima,ajde dajte još neka mišljenja i iskustva.
--- Kraj citata ---
Skoro svaki ide bolje dok je hladan,sve to ima svoje... :dontknow: sacekaj druge pa ces vidjet kaj ce oni rec :icon_thumright:
[SB]Replica 180:
64 dizna igla na pola, , zrak na oko 1
66 igla spustena skoro skroz , zrak na 1,5 - 2
tako je bilo kod mene na nrgiju i razlika nebo i zemlja kad je skinut limic
toto:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 23 Listopad, 2009, 11:31:17 ---64 dizna igla na pola, , zrak na oko 1
66 igla spustena skoro skroz , zrak na 1,5 - 2
tako je bilo kod mene na nrgiju i razlika nebo i zemlja kad je skinut limic
--- Kraj citata ---
Probat ću riješit iglu i diznu pa da vidimo kak se bu ponašal,samo da ova kiša prestane padati......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju