Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (16/130) > >>

ivan007:
kako stojite sa sponzorima?od viska glava neboli :laughing7:

D.A.N.C.E.K.:

--- Citat: ivan007 - 04 Studeni, 2009, 18:09:37 ---kako stojite sa sponzorima?od viska glava neboli :laughing7:

--- Kraj citata ---
Nema ih jos za sad...

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2009, 15:50:41 ---nije jos stigo doma od tebe..... :laughing7:

al umjesto njegovog evo slike jos jednog od njih par koji su takodjer osudjeni na turpiju i fleksu.... ;D

--- Kraj citata ---

mario jako lijep zip,moram priznat teška srca.....zašto???...pa opće je poznato da se meni sviđaju samo moje stvari.......lol
samo stari ak misliš zalijegat po šikanama,daj nabaci neke trulex maske ove je šteta ogrebat....

da ne bi bio spamer - jurca, dancek  zip se neće sam napravit......ajmo štikle na noge,noge u garažu i flexa,co2 u ruke i turpija.........i naravno sretno sa slaganjem!!!

D.A.N.C.E.K.:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 04 Studeni, 2009, 18:46:14 ---mario jako lijep zip,moram priznat teška srca.....zašto???...pa opće je poznato da se meni sviđaju samo moje stvari.......lol
samo stari ak misliš zalijegat po šikanama,daj nabaci neke trulex maske ove je šteta ogrebat....

da ne bi bio spamer - jurca, dancek  zip se neće sam napravit......ajmo štikle na noge,noge u garažu i flexa,co2 u ruke i turpija.........i naravno sretno sa slaganjem!!!

--- Kraj citata ---
hahaha...hvala

J.U.R.C.A:
Mario skidaj polini .. znas koje naljepnice idu gore!

X Factory Team

prvo michele sp. moramo zavrsiti a tamo sljedeci tjedan pocinjemo sa projektom !

Kiza care fala sto si mi omogucio da udomacim tvoj zip. JEBIGA bit ce u dobrim rukama.

Znaci ima novosti u odnosu na prvu stranu !

Zip SP ce oba biti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju