Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
runner_sp180:
da se mene pita beverly 500 ili ovaj zip definitivno zip.. kada pogledas 2t je, odma u startu je jaci od 4t, ima sportsku sprulju, na sve je gledano i puno prerada zna sta radi, jedina prednost je sto je 500ccm a ovaj 200 ma da bi po meni svakako trebo dobit b500..
bebesr180:
sve to stoji al da se razumjemo ovaj zip i ni jedan high end nije za svaki dan dok beverly je sjedi i odi na more bez problema :dontknow: al da je zip odlican je nema sta
steeef:
o cem vi tu razglabate..stvarno nema smisla usporedjivat trkaci skuter i beverly 500 koja je cestovne krstarica..
--- Citat: runner_sp180 - 21 Ožujak, 2011, 16:47:52 ---da se mene pita beverly 500 ili ovaj zip definitivno zip.. kada pogledas 2t je, odma u startu je jaci od 4t, ima sportsku sprulju, na sve je gledano i puno prerada zna sta radi, jedina prednost je sto je 500ccm a ovaj 200 ma da bi po meni svakako trebo dobit b500..
--- Kraj citata ---
a ovo bolje ne komentirat..jurca,kaj fakat imas sporcku spulju??
bas me zanima kad bi usporedil potrosnju itd kaj bi mislil..i ak si uopce vozil neki skuter sa master masinom.
ovo je kovda radis makovnjacu sa kruskama
J.U.R.C.A:
Prvi problemi na vidiku.
jucer dosao lux da isproba pilu, mi izgasimo zip i roknem na kurblu ono melje za popizdit
smrzo se ja smrzo se lux :) .. reko lezajevi! sutra cemo pogledat kaj je
kad ono skinem vario nista
skinem magnet i imam sta vidjet... namotaji se odsarafili i grebali po magnetu!
reko odma kad sam skinuo idem probat kajlu promjenit na radilici za magnet obzirom da imam onu top performance u kutiji..(do sad sam vozio sa serijskom)
stavim u jedan smjer smanjiu mu se uzasno snaga... stavim u drugi smjer..boze.. to je drugi skuter!!! (da mi netko prica mahnuo bi mu rukom i rekao da sere)
Uglavnom sve je gotovo sutra jos upresam getribu(doci ce lux po nju) jer je ovako skuter pre jak za ovu getribu!
M!cko46:
I jedan filmic nek padne :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju