Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (120/130) > >>

2TDottore:

--- Citat: J.U.R.C.A - 16 Ožujak, 2011, 13:06:08 ---A da se nadjemo na pola puta? Zasto bi se ja morao dokazivat dolazeci do tebe doma?

osim toga imat ces priliku na happeningu   pa ces se tamo dokazati!

ps.drugo je dobiti beverly 500 na startu 10 metara i tako se voziti do sljedeceg semafora. a drugo je pustit isti taj beverly ispred sebe do 40 i onda napucat gas i prolazit ga kao da prolazis vx 125!

@cok . trenutno je super nastelan. Jos moram staviti dulju getribu upresat i stavit ju a tako nemam volje, plus moram do Wayndera po sponzorski DRAG bar

--- Kraj citata ---

zato sto sam ja uviek kad si nes htio isprobavat doso do tebe pa mozes ti doc i do mene jednom ak te bas tolko zanima a mene ne zanima pa zato ne mislim ni dolazit se dokazivat dok za to ne dodje vrijeme

usporedjivat tromi beverli sa 200kg i zipa sa 90kg mislim da nema smisla....probaj sa 600rr motorom na 150-200m pa ces vidjet na cem si...ak ste kotac uz kotac imas jebenog zipa za drag

M!cko46:

--- Citat: kilezg - 15 Ožujak, 2011, 21:32:55 ---nis nisam skuzio daj pojasni  :toothy12:

--- Kraj citata ---
http://www.youtube.com/watch?v=u0fOguL9yT8 Gp 800 vs gallardo

J.U.R.C.A:
nemogu startati pa nemam sta usporedjivati s bilo kim za ozbiljno dok ne slozim drag bar ili bar ne stavim dulju getribu i ne vidim ponasanje s njom!

@igoor sb i vanjossi pardon ..

nije 172 gore . 199 je gore

2TDottore:
kad bus mogel startovat javi koje vrijeme imas na 150m pa bum ti rekel na cem si  :icon_thumright:

CoK:
pustite beverlije i pi*darije, to ima midrace

kog zanima il ko sumnja nek si stane ;)

...i sa jurcom naravno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju