Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
J.U.R.C.A:
prvo ocu probati nastelat sa kratkim.
sad je 9.0 sa kratkim bijelim i onako ide ko lud zivcan je odaziv na gas super ali imam osjecaj da je vecu silu imao sa 9.85 rolicama ali je imao slabiji odaziv na gas.
sutra cu probat sa velikim centralnim i ovim tezim rolicama.
replica i igor.sb hvala na savjetima, probao bih ali ne posjedujem bettelu evenutalno kao sto sam rekao stavit cu veliki bijeli!
DeLUX:
brijem da sa 9.68.5 rolicama bi išo najbolje :dontknow:
pitaj nekog ko ima bettelu da ti posudi pa ak valja naruči to :icon_thumright:
[SB]Replica 180:
taj bijeli kratki eliminiraj, ne moras ni postelavat s njim, tak je najbolje... rade se vrati na neki serijski , ili dugi :icon_thumright:
J.U.R.C.A:
projekt umro?
ne nije ! skuter je skompletiran. testiran hrpu puta i sve je u najboljem redu. Pali na zub vozi radi.
i dalje se nemam s kime stati da bude kompetentan ali sam jucer cisto iz cimalice(ne planirano) stao sa beverly 500...
pustim ga na startu i krenem ga stizat i prestizem ga kao da je 125 ccm vx!
gagi racer:
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Ožujak, 2011, 14:56:36 ---projekt umro?
ne nije ! skuter je skompletiran. testiran hrpu puta i sve je u najboljem redu. Pali na zub vozi radi.
i dalje se nemam s kime stati da bude kompetentan ali sam jucer cisto iz cimalice(ne planirano) stao sa beverly 500...
pustim ga na startu i krenem ga stizat i prestizem ga kao da je 125 ccm vx!
--- Kraj citata ---
nema lepseg filinga od ubijanja nekog tako velikog skutera :) xaxax :) pa sta si ocekivao da to ide nesto ??? pa ni neide nesto posebno 500cc 4t skuter ako cemo iskreno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju