Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010
ivanm:
--- Citat: J.U.R.C.A - 17 Studeni, 2009, 18:45:42 ---cilindar je stokaren i upusten
--- Kraj citata ---
da se vratim malo unazad, ja bi ovak nekaj napravil na onom mom zacvikanom tpr, pa stavio i klip sa 2 karike, tko ti je to tokario i uprešavao?
J.U.R.C.A:
neznam di ces si naci kosuljicu gusanu promjera za tpr!
uglavnom u gregureku sam to radio.
salej600:
--- Citat: ivanm - 15 Prosinac, 2010, 09:29:23 ---da se vratim malo unazad, ja bi ovak nekaj napravil na onom mom zacvikanom tpr, pa stavio i klip sa 2 karike, tko ti je to tokario i uprešavao?
--- Kraj citata ---
To se može napraviti, jer i u Tomos al. cilindre se uvlači takva piksna. Inače budu promjera 46 ili 48. Ti strpaš od 46 i prehonuješ na 47,6. :icon_thumright:
ivanm:
stvarno to ima? ak ima uzeo bi klip od trophyja 48 pa nemoram niš dorađivat najverojatnije..
salej600:
--- Citat: ivanm - 17 Prosinac, 2010, 08:23:06 ---stvarno to ima? ak ima uzeo bi klip od trophyja 48 pa nemoram niš dorađivat najverojatnije..
--- Kraj citata ---
Ima ima. Budu ti tu na forumu članovi zeto i Dejan 22. Oni su inače moderatori na Tomos forumu, pa ih pitaj. To se inače radi na Tomos elektroniku 90 koji ima promjer 48 i Tomos ctx-u 80 koji ima promjer 46.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju