Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (99/130) > >>

DeLUX:
ajde shvatit ću to ko da je slagan za tvoj gušt i kak se ne preseravaš sa tim svojim dijelovima iako od početka teme pišeš PH2010 koje je prošlo
pa se po tome to prebacuje na PH2011 ILI NE, to neznam..
samo znam da mi je jedan cilj na ovom forumu isti ko i dottoreu, a to je zajebancija bez koje bi ovi naši neki admini modovi vjerojatno
još uvijek bili mrtvi ozbiljni i vjerojatno kad bi mu reko neku zajebanciju shvatio bi to ko da sam mu smrtni prijatelj..
po mom slaganju i nekom projektu nemreš srat zato kaj ja svoj projekt nemam i ne namjeravam ga imat..
već su me neki tražili da stavim, ali čemu to?? meni je to niš više nego dokazivanje ko ima više para i ko može više utuć u skuter
vjerojatno nije istina da svi članovi tak misle, ali to je moje mišljenje za koje mogu tvrdit da je donekle točno
nadam se da je sve jasno tu

a ti crni penisu doritos ne seri nego odi navlači katu za onu mlohavu guzicu  :toothy3:
(ako od sad moram pisat kaj je šala a kaj nije...u REDU)
btw. crni ovo nažalost nije šala xD

salej600:
Jel se radi šta na skuteru?

ivanm:
čeka se spuh i toplije vrijeme..

Nero:
Ne kuzim koja vam je fora prepucavat se tu preko foruma, a sve sto zelimo od ove teme je citat sta se radi na skuteru i gledat slikice.. ako je to problem, onda zatvorite temu i gotovo..

J.U.R.C.A:
update:
Sutra ispuh dolazi sa carine : ) ...
sretan kao malo dijetee

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju