Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

2 X PIAGGIO ZIP 180 >>>>> PH 2010

<< < (97/130) > >>

steeef:
korisna stvar..imam ja sličnu,bgm chrome brzi gas za sp..

DevMichele:

--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2010, 13:15:43 ---za cestu il ne

taj brzi gas je bio osnovni dio setupa skutera prije

to su svi kupovali, pa cak i oni s roxovima kojima je hod gas cca 1,5cm  ::)

--- Kraj citata ---
ja imam to na skr i dobro je jedino sto se ne umaras jer radis male pokrete rukom i lakse je ..ali  sve ovisi koliko ti skuter ima snage i kako radi ,mene je znalo dovest u neugodne situacije jer je tesko dozirat i jos sa rukavicama ..treba se ispraksirat

J.U.R.C.A:

--- Citat: SPecial - 08 Prosinac, 2010, 17:49:21 ---I kako sada ide kada je to sve rijeseno?

--- Kraj citata ---
lijepo znas kako. skoro ko ktm 640 sa full akrapovicem(govorim o bivsem setupu sa serijskom strujom i malossi spuhom).. sad nit ne isprobavam jer je hladno sklisko a i nemam spuh jer cekam da dode fabrizzi i da smontiram inennrotor pa jos moram i dulju getribu upresati pa onda probati.

cekam i dottorea luxa i ostale sto kenjaju po mom zipu da isprobamo i protiv njih!

DeLUX:
jedino di ću ja nekaj isprobat protiv tog motora je na stazi...a to kaj ti imaš brdo dijelova kaj nesmiješ imat po pravilniku PH meni ne smeta
ja ću se trudit vozit sa najnormalnijim motorom bolje od tebe i onda se pohvali dečkima kolko ti je zip dobar
a ne tu moj zip ide ko 3 hayabuse turbo i te spike...svi samo serete j#bo vas bog, a kad se zove na treninge svi ste se usrali
možete mi se nalizat k#*%a svi po redu...ja slažem motor za sebe a ne da se hvalim tu po forumu i punim ljudima glave
kak ja doma radim klipove, cilidnre, košuljice...čisti jebeni smijeh
dogovaraš sa SIP-om da im prodaješ cilindre svoje, a jebeni motor bi slago na cesti ispred zgrade sa štenderom od komada betona
da ti nema dančija koji ti je i više nego pomogo u tome svemu i kak se ponašate jedan prema drugom???
sad dobro pošto se ja više ne družim s vama, a prije mu nisi htio posudit jebenu bobinu da ode na trening
govorio si da je pol dijelova tvojih, a svojim očima sam vidio i slago taj motor do 1 ujutro prije prvog treninga
neću se uopće više mješat u takve gluposti i kolko čiji motor ide vidjet ćemo na stazi
lijepi pozdrav

ne kužim čemu brisanje mojih komentara...ako je problem u tome što govorim istinu ili kad mene neko jebe j**** i ja njega, onda fuck this forum  :-*

robert:

--- Citat: DeLUX - 10 Prosinac, 2010, 13:12:24 ---jedino di ću ja nekaj isprobat protiv tog motora je na stazi...a to kaj ti imaš brdo dijelova kaj nesmiješ imat po pravilniku PH meni ne smeta
ja ću se trudit vozit sa najnormalnijim motorom bolje od tebe i onda se pohvali dečkima kolko ti je zip dobar
a ne tu moj zip ide ko 3 hayabuse turbo i te spike...svi samo serete j#bo vas bog, a kad se zove na treninge svi ste se usrali
možete mi se nalizat kurca svi po redu...ja slažem motor za sebe a ne da se hvalim tu po forumu i punim ljudima glave
kak ja doma radim klipove, cilidnre, košuljice...čisti jebeni smijeh
dogovaraš sa SIP-om da im prodaješ cilindre svoje, a jebeni motor bi slago na cesti ispred zgrade sa štenderom od komada betona
da ti nema dančija koji ti je i više nego pomogo u tome svemu i kak se ponašate jedan prema drugom???
sad dobro pošto se ja više ne družim s vama, a prije mu nisi htio posudit jebenu bobinu da ode na trening
govorio si da je pol dijelova tvojih, a svojim očima sam vidio i slago taj motor do 1 ujutro prije prvog treninga
neću se uopće više mješat u takve gluposti i kolko čiji motor ide vidjet ćemo na stazi
lijepi pozdrav

ne kužim čemu brisanje mojih komentara...ako je problem u tome što govorim istinu ili kad mene neko jebe j**** i ja njega, onda fuck this forum  :-*

--- Kraj citata ---
samo radi toga sam prebacio tvoj post u smeće! sve ostalo je u ovom slučaju koliko toliko normalan post! može se diskutirati dali je na mjestu al to opet nije moj problem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju